Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Σύλλογος εκπαιδευτικών και το Γυμνάσιο και Λ.Τ Καρυάς Λευκάδας συμμετείχαν σε παράσταση διαμαρτυρίας

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016  ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών  και οι  Μαθητές του Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων Καρυάς Λευκάδας  συμμετείχαμε  στην τρίωρη στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Λευκάδας που κήρυξε η τοπική ΕΛΜΕ, για τη Μη...
Έγκριση ολιγομελών τμημάτων του Σχολειού μας.
Το Γυμνάσιο και Λ.Τ Καρυάς, το μοναδικό  σχολείο της ορεινής Λευκάδας, με  μακρόχρονη πορεία και σημαντικές διακρίσεις σε εκπαιδευτικές δράσεις (Σχολικές Δραστηριότητες, Εικαστικά, Αθλητισμό κ.α) σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο, σήμερα, μεσούσης της σχολικής χρονιάς κινδυνεύει με συρρίκνωση εξαιτίας τη μη έγκρισης ολιγομελών τμημάτων της Β Λυκείου, παρόλο που υπάρχουν οι εκπαιδευτικοί και πραγματοποιούνται τα μαθήματα από τις αρχές της σχολικής χρονιάς.  
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού Λευκάδας, από το μακρινό Μεγανήσι που παρευρέθηκε σύσσωμο , τη Βασιλική και το Νυδρί,  τους συναδέλφους της πόλης της Λευκάδας καθώς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης    που  συμπαραστάθηκαν με την παρουσία τους στο αγώνα μας.
Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς και μαθητές για την μαχητικότητά τους, η οποία και αποτελεί οδηγό, στο αγώνα μας  για τη διατήρηση του Σχολείου.
Ο Διευθυντής

Αργυρού Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή