Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Δείτε πολλές ΦΩΤΟ από την μεγάλη συγκέντρωση των Εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας - Επίθεση των ΜΑΤ (2-3-2018)


Μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Υπουργείο Παιδείας, χτες Παρασκευή 2/3 με χιλιάδες αναπληρωτές και μόνιμους συναδέλφους και συναδέλφισσες που έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.

Από την Αιτωλ/νίας δύο λεωφορεία που ναύλωσαν η Β' ΕΛΜΕ και ο Σύλλογος Εκπ/κών Π/θμιας Αγρινίου - Θέρμου, μετέβησαν στη συγκέντρωση στο.....
Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι - Αθήνα με 80 καθηγητές και δασκάλους και διαδήλωσαν ενάντια στην αδιοριστία. 
Μαζί τους ήμασταν και εμείς εκπρόσωπόντας τη Β' ΕΛΜΕ, δίδοντας και το μήνυμα της ενότητας στον μεγάλο αγώνα που ξεκίνησε για την μονιμοποιήσει των αναπληρωτών συναδέλφων.







































Με ξύλο και χημικά απάντησε η κυβέρνηση σε μία ακόμη λαϊκή κινητοποίηση. Θέμα της νέας επίδειξης του κυβερνητικού αυταρχιασμού ήταν αυτή τη φορά αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί, που πραγματοποιούν συγκέντρωση αυτή την ώρα στο υπουργείο Παιδείας.
Οι εκπαιδευτικοί που ζητούν μόνιμη και σταθερή δουλειά, δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η χρήση χημικών στο σώμα της συγκέντρωσης, με ξεκάθαρη πρόθεση να την διαλύσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επίθεση, υπάρχουν τραυματίες, ενώ ήδη ένας εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο φέροντας τραύμα στο κεφάλι. 
Κάτω από την επιμονή των ταξικών δυνάμεων, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν και οι εκπαιδευτικοί μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή