Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συμπαράσταση στην πεζή πορεία των σχολικών φυλάκων Θεσ/νίκης

Τη συμπαράστασή της, στην πρωτοβουλία των Σχολικών Φυλάκων του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με σύνθημα «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΑΝΕΧΕΙΑΣ – ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ» ξεκίνησαν πεζή πορεία διαμαρτυρίας από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για την κατάργηση της ειδικότητας και την ένταξή τους στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας, εξέφρασε η...... ΠΟΕ –ΟΤΑ.
Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους Δήμους, καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους, καθώς και να διοργανώσουν εκδηλώσεις υποδοχής των συναδέλφων Σχολικών Φυλάκων, προβολής της πεζοπορίας, αλλά και να παράσχουν κάθε βοήθεια και φιλοξενία

Η ανακοίνωση της ΠΟΕ –ΟΤΑ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει και συμπαραστέκεται στην πρωτοβουλία των Σχολικών Φυλάκων του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με σύνθημα «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΑΝΕΧΕΙΑΣ – ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ» ξεκινούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 πορεία διαμαρτυρίας από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, προκειμένου να εκφράσουν με το δικό τους τρόπο την αντίθεσή τους στην πολιτική των μνημονίων και των χιλιάδων απολύσεων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους, καθώς και να διοργανώσουν εκδηλώσεις υποδοχής των συναδέλφων Σχολικών Φυλάκων, προβολής της πεζοπορίας, αλλά και να παράσχουν κάθε βοήθεια και φιλοξενία.

Η κινητοποίηση αυτή δεν μπορεί παρά να είναι ενταγμένη στον συνεχή και διαρκή αγώνα των εργαζομένων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και την ακύρωση στην πράξη των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων.

Όσοι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θέλουν να έρθουν σε επαφή με τους πεζοπόρους Σχολικούς Φύλακες και να οργανώσουν εκδηλώσεις υποδοχής και συμπαράστασης μπορούν να επικοινωνούν στο Τηλ.: 6984 258222 – email: sxolikoifilakestheniki@yahoo.gr, ενώ συνημμένα σας στέλνουμε και την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Σχολικών Φυλάκων του Νομού Θεσσαλονίκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή