Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο συμπληρώνονται 5 χρόνια από το χαμό του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου! Σήμερα η ασφάλεια "μπούκαρε" στα σχολεία του Αγρινίου

Σήμερα το πρωί η ασφάλεια Αγρινίου "μπούκαρε" στα σχολεία παραβιάζοντας τα όρια του παιδαγωγικού περιβάλλοντος ρωτώντας τους μαθητές τι θα κάνουν αύριο!Εννοούσαν για την αυριανή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον εθνοφρουρό Κορκονέα. Στα περιφερειακά σχολεία ο έλεγχος τάξης έγινε μέσω των αστυνομικών τμημάτων τάξης υλοποιώντας προφανώς κεντρικές εντολές. 
Αυτή η απροκάλυπτη και αντιδημοκρατική ενέργεια της αστυνομίας μας....
φέρνει πολύ πίσω σε δύσκολες εποχές για την εκπαίδευση και τον τόπο. Η συγκυβέρνηση έχει σοβαρές πολιτικές ευθύνες για αυτές τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, που δυναμιτίζουν το κλίμα στα σχολεία ενώ για τις χιλιάδες χαμένες διδακτικές ώρες και το κλείσιμο τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ δεν έχουν κάνει τίποτε, αντίθετα οδηγούν τους μαθητές αυτών των ειδικοτήτων να χάσουν τη χρονιά τους.
Θα περιμέναμε μεγαλύτερη ευαισθησία των συναδέλφων διευθυντών αυτών των σχολείων, δέχθηκαν την "επίσκεψη¨της ασφάλειας για την περιφρούρηση του παιδαγωγικού ασύλου των σχολείων αντί να σφυρίζουν αδιάφορα. 
Από τις δύο ΕΛΜΕ του νομού δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάποια ανακοίνωση καταδίκης αυτής της αστυνομικής παρουσίας στα σχολεία που στόχο έχει την τρομοκράτηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Αλήθεια οι Σύλλογοι γονέων που είναι;
ΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή