Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Ένα πρωτοφανές γεγονός στο Γυμνάσιο Λουτρού – Γονέας απείλησε μαθητές

Ένα πρωτοφανές και συνάμα δυσάρεστο γεγονός σημειώθηκε χτες το μεσημέρι στο γυμνάσιο Λουτρού. Όπως καταγγέλλουν στο «Μ» γονείς και αυτόπτες μάρτυρες, γονέας μαθητή του γυμνασίου απείλησε εκτός από το δικό του παιδί και όλους του μαθητές που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου.
Όλα ξεκίνησαν συμφώνα πάντα με τις ίδιες πηγές, όταν ο σύλλογος των καθηγητών, αποφάσισε να αποβάλλει μαθητή του γυμνασίου διότι έριχνε εντός του σχολείου κροτίδες.
Όταν ο κηδεμόνας του μαθητή (Αλβανικής υπηκοότητας) ενημερώθηκε για το συμβάν, κατέφτασε μαινόμενος, απειλώντας τους πάντες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι καθηγητές να επανεξετάσουν την περίπτωση και στη συνέχεια να αποσύρουν την αποβολή του μαθητή, ως μη γενόμενη πράξη, για ευνόητους λόγους.

Ο κηδεμόνας φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε αρκετά και όπως αναφέρουν πάντα οι ίδιες πηγές, φεύγοντας απευθυνόμενος στους μαθητές που ήταν στο προαύλιο του σχολείου τους απείλησε λέγοντας συγκεκριμένα «μαζί με το δικό μου θα σφάξω και σας κωλόπαιδα». Πρόκειται πράγματι για ένα πρωτοφανή και λυπηρό γεγονός καθώς ένα τέτοιο φαινόμενο όσο επιπόλαια και να το δει κανείς είναι από μόνο του αρκετά σοβαρό. Πολλά τα ερωτηματικά αλλά και το «προηγούμενο» που δημιουργεί ως προς την έκβαση της υπόθεσης το συγκεκριμένο συμβάν. Το Γυμνάσιο Λουτρού μεγάλωσε και δίδαξε γενιές και γενιές και όσοι πέρασαν από κει ως μαθητές και ως κηδεμόνες λειτουργούσαν πάντα με γνώμονα την πειθαρχεία και το σεβασμό στο πρόσωπο και στις αποφάσεις των καθηγητών. Ας το διατηρήσουμε έτσι!
http://keramidi-valtou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή