Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Σοκ: Ο δάσκαλος έκαψε το σχολείο και μετά αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιά

Ο 49χρονος ομολόγησε ότι έκαψε το σχολείο του, επειδή του απέρριψαν την αίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση και μετά από τις τύψεις αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει...
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κύμη Ευβοίας, αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, από την τραγική εξέλιξη των πραγμάτων μετά την........αποκάλυψη ότι ο εμπρηστής είναι ο δάσκαλος.
Όταν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής το ιστορικό πέτρινο 1ο Δημοτικό σχολείο της Κύμης έγινε παρανάλωμα του πυρός κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από αυτή την καταστροφή, θα κρυβόταν ένας δάσκαλος, που όπως όλα δείχνουν, ο άνθρωπος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Είχε καταθέσει αίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση αλλά το αίτημά του απερρίφθη από το υπουργείο παιδείας. Ο 49χρονος θόλωσε. Τα ξημερώματα της Παρασκευής πήγε στο σχολείο, έσπασε το παράθυρο και πέταξε μέσα ένα αναμμένο στουπί με βενζίνη.

Δυστυχώς το σχολείο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τρεις ημέρες αργότερα ο 49χρονος δάσκαλος πήρε ένα μαχαίρι και πήγε σε αγροτική περιοχή έξω από την Κύμη αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Ένας διερχόμενος αγρότης τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος με το μαχαίρι στη κοιλιά.

Αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο και οι γιατροί πρόλαβαν το μοιραίο.

Όταν ο 49χρονος συνήλθε και οι αστυνομικοί πήγαν να του πα΄ρουν κατάθεση, ο δάσκαλος αποκάλυψε ότι αυτός έβαλε τη φωτιά και ότι ήθελε να πεθάνει για το κακό που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή