Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Απ' τον "Άννα στον Καΐάφα"! Δείτε την απάντηση Αρβανιτόπουλου στη Βουλή για την αυτοδίκαιη Αργία.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί και διοικητικοί γραφειοκράτες της δημοσιοϋπαλληλίας στην απάντησή τους στην ερώτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή, για την αναστολή της "αυτοδίκαιης αργίας" που έχω τεθεί από το Υπουργείο παιδείας από τις 21-12-2012, φανερώνουν το πολιτικό έλλειμμα και την ανεπάρκεια έως και "ελεγχόμενη" από κόμματα και παρέες δημόσια διοίκηση.  
Στην απάντησή του ο απελθών....
Υπουργός παιδείας Αρβανιτόπουλος  με αριθ. πρωτ. 83640/ ΙΗ ΕΞ / 65745 εισ / 28-5-2014 (δημοσιεύεται στο τέλος) αναφέρεται σε όλο τον νομικό και πειθαρχικό Μαραθώνιο που με έχουν βάλει να κάνω (που πολύ καλά γνωρίζει το ΤΜΗΜΑ Ε' της Δ/νσης Προσωπικού του υπουργείου παιδείας...), όπου αντί μιας ωραίας περιγραφικής έκθεσης - για την εισαγωγή κάποιου στη Νομική σχολή - θα περίμενα να ζητήσουν συγγνώμη γι' αυτά που έχουν μεθοδεύσει, κρατικές υπηρεσίες και "αξιωματούχοι" σε βάρος μου σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση, όπου θα κριθούν όλοι τους και έρχονται επίσημα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και απαντούν χωρίς φειδώ! Μετά σου λένε ότι νοιάζονται για τον δημόσιο υπάλληλο-άνθρωπο και γι' αυτό πρέπει να τους υπηρετούμε άκριτα!

Έπρεπε όμως να γνωρίζουν και την πρόσφατη απόφαση κόλαφος του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (2-5-2014) για τις υπηρεσίες, όσον αφορά τον ελλειπή φάκελο και τα χαλκευμένα στοιχεία στα πορίσματα της ΕΔΕ και του οικονομικού επιθεωρητή Δυτ. Ελλάδας κ. Γεωργόπουλο στην υπόθεση, που μεθόδευσαν τη δίωξή μου, ώστε το Υπουργείο να είναι και ποιο αληθής στην παράθεση των γεγονότων και στοιχείων του, γιατί κάτω από κάθε απόφαση που αναφέρουν υπάρχουν αλήθειες και ψέματα που ποτέ το Υπουργεία δεν αξιολόγησε σοβαρά, το αντίθετο μάλιστα. 

Τώρα όμως που υπηρεσιακοί παράγοντες του κράτους τρέχουν να βρουν τα στοιχεία που ψευδός επικαλούταν, στα χαλκεία τους, όλα αυτά τα χρόνια και τα οποία τους τα ζητάει το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για να εκδικάσει την έφεσή μου για την ακύρωση της απόφασής καταλογισμού που ζητώ!!!!! Αναμένω και κάτι άλλο μεγαλύτερο που κάποιοι στο Υπουργείο παιδείας κ.α. θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!

Έπρεπε να ξέρουν ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ απλά υπάρχει και ότι το ψέμα κατασκευάζεται. Δεν υπολόγισαν όμως την ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ! (δείτε εδώ)

Αυτά που παραθέτουν στην απάντησή τους μας τα έχουν πει και στα έγγραφά τους - όλες αυτές τις διασταλτικές και παρελκυστικές νομικίστικες τεχνοκρατικές «μπούρδες» τους τις έχουμε ακούσει. 



Στο δια ταύτα της απάντησης λένε μόνο ότι αναμένουν την απάντηση του Υ.Δ.Μ.Η.Δ. για το τι θα πρέπει να πράξουν για την αναστολή της "αυτοδίκαιης αργίας" !!!

Στην απάντησή του ο Μητσοτάκης στη βουλή με Αριθ. Πρωτ. ΤΚΕ/Φ.2/12880/23-5-2014 για το ίδιο θέμα εκτός ότι και αυτός δεν λέει τίποτε ως «Πόντιος Πιλάτος», παραπέμπει στο Υπουργείο παιδείας να επιληφθεί για τα περεταίρω της ερώτησης ως αρμόδιο και συνερωτώμενο υπουργείο στο εάν θα ανασταλεί η αυτοδίκαιη αργία !!! χωρίς η νομική του υπηρεσία να έχει απαντήσει στο ερώτημα που υπέβαλε το Υπουργείο Παιδείας (από 13-1-2014!!!) για την υπόθεση, όπως αναφέρει δυο μέρες μετά στην δική του απαντήσει στη βουλή από 25-5-2014. Τελικά τίθεται το ερώτημα ποιοί παίζουν την κολοκυθιά;   
Τελικά κ. Πρωθυπουργέ δεν πρέπει κάποιος να αποφασίσει τελικά εάν θα εφαρμοστεί ο νόμος που ψηφίσατε στη βουλή το 4210/2013, για το ποιος είναι αρμόδιος για την απόφαση της αναστολής της αργίας ενός υπαλλήλου; Πώς γίνεται η απόφαση για την αυτοδίκαιη αργία,  προκειμένου να λερώσουν τους δημόσιους υπαλλήλους, καταργώντας μάλιστα το τεκμήριο της αθωότητας, βγαίνουν σε χρόνο ρεκόρ και τώρα εδώ ένα νόμιμο αίτημα να οδηγείτε σε σιωπηρή απόρριψη;;; 
Μήπως ακούει ο κ. Μανιτάκης; Ναι αυτός που δίδασκε στο Πανεπιστήμιο το "τεκμήριο της αθωότητας"  ως το μεγαλύτερο αγαθό, που κατέκτησε ο δυτικός νομικός πολιτισμός κατά την Γαλλική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!! 
Τρομάρα του θέλει να αυτοαποκαλείτε και "αριστερός" ενώ αυτός και η συγκυβέρνησή του έφεραν με το νόμο του μνημονίου, που υποδείχτηκε, στην ελληνική κοινωνία την προτεσταντική "ηθική" του αγγλοσαξωνικού νομικού δικαίου, σε βάρος των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου που προστατεύονται και από το πρωτόκολλο ΕΣΔΑ.
Ο κ. επιθεωρητής της Δημόσιας που βρίσκεται; η Δημόσια διοίκηση είναι μόνο ο δημόσιος υπάλληλος;  
Ποιος θα μας σώσει από αυτούς τους σωτήρες; 
"Ουαι υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί" 

ΣΧΟΛΙΑ: 1. Αληθεύει ότι ο τ. ΔΔΕ Αιτωλ/νίας όταν ανεβαίνει στην Αθήνα μπαινοβγαίνει στην Δ/νση Προσωπικού Δ/θμιας εκπ/σης του Υπουργείου παιδείας και συγκεκριμένα στο ΤΜΗΜΑ Ε' (πειθαρχικά), με τον κωδικό "ΛΙΝΑ"; Λέγετε ότι διατηρεί, ακόμα εκτός της φιλικές-κομματικές κ.λ.π. σχέσεις του, και το υπηρεσιακό του "ενδιαφέρον", ακόμα και τώρα ως συνταξιούχος, για την πορεία της υπόθεσης, που αυτός ενορχήστρωσε με σατανικό τρόπο. Τι φοβάται ο κύριος αυτός στην υπόθεσή μου και απαιτεί μάλιστα την διατήρηση του πάγου;
2. Ποιά η σχέση του σήμερα με την συγκεκριμένη υπηρεσία; 
3. Ο αρμόδιος Υφυπουργός μήπως πρέπει να πάρει το Φραγγέλιο για να καθαρίσει τον "κόπρο του Αυγείου" από τα σαλιγκάρια, που θέλουν να μας παρουσιάζονται όλοι τους αυτοί και σαν "άξιοι" για να κάνουν και αξιολόγηση στους εκπαιδευτικούς!!        
3. Ξέρουμε και εμείς καλό σημάδι!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή