Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ‏ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ PDF

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 3000 ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΤΟ Σεπτέμβρη ΤΟΥ 2014 
Κινητικότητα ΚΑΙ ΤΗ διαθεσιμότητα στο. Για να καλύψουν τη διαφορά με τον στόχο στο τέλος του ...
2013 των 25.000 εργαζομένων στο καθεστώς της «διαθεσιμότητας», δηλαδή, η υπάρχουσα κινητικότητα και την έξοδο συστήματος, (προηγούμενη δράση), είμαστε εξορθολογισμό του προσωπικού σε όλη τη γενική κυβέρνηση μετά την αναθεώρηση των δομών (Εργαζόμενοι ανακατανεμηθεί κατά τη διάρκεια της αναδιοργάνωσης της φορολογικής διοίκησης, η οποία ξεκίνησε πριν από το σύστημα τέθηκε σε εφαρμογή-θα προσμετρηθούν στον στόχο). 
Ένα επιπλέον 3.000 εργαζόμενοι θα μεταφερθεί στο καθεστώς από δήμους από Σεπτέμβριο 2014. Το σύστημα θα παραμείνει προκειμένου να διευκολυνθεί η μελλοντική οργανωτική αναδιάρθρωση, συμπεριλαμβανομένης της συρρίκνωσης και των υπεργολαβιών των υπηρεσιών. Συνεπής με του ΤΜΣ, ΟΙ Εργαζόμενοι τοποθετούνται ΣΕ ΤΟ καθεστώς ΘΑ ΕΧΟΥΝ πολυακουσμένα μισθούς πολυακουσμένα ΝΑ μειώνεται ΚΑΤΑ 25 τοις εκατό, και θα πρέπει να αξιολογηθούν, σε μια κεντρικά καθορισμένο πλαίσιο αξιολόγησης, πριν από την ανακατανομή σε νέες θέσεις, ή την έξοδο. Πληρωμές κατά τη διάρκεια της διαθεσιμότητας θα καταλογίζονται τυχόν αποζημιώσεων απόλυσης. Το καθεστώς διαθεσιμότητας διακρίνεται από ένα νέο καθεστώς «κινητικότητα», το οποίο είναι ένας μόνιμος μηχανισμός για την εθελοντική και υποχρεωτική μεταφορά για την καλύτερη κατανομή του προσωπικού στη δημόσια διοίκηση. Δ ΕΝ ΘΑ πρέπει ΝΑ συνδεθεί στις εξόδους ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ απαιτήσει Των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Πλαίσιο ΤΟΥ καθεστώτος διαθεσιμότητα στο ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ Της αμοιβής πολυακουσμένα. Εμείς θα συστήσει έως Μάρτη 2015 μια εσωτερική αγορά εργασίας στο πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης, ενώ για την εφαρμογή της υποχρεωτικής εναλλαγής στο πλαίσιο του δημόσιου τομέα πέραν της εν εξελίξει διαδικασίας αναδιάρθρωσης να διευκολύνεται η συνεχής ανανέωση των δεξιοτήτων. ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΩΣ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 5000 ( . σελ 113) Ορισμός:. Οι εργαζόμενοι προσμετράται το μέτρο αυτό δεν έχουν δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης κατά τα επόμενα τρία χρόνια και οκτώ μήνες, πληρούν τις προϋποθέσεις για τον ορισμό των συμμετεχόντων στο σύστημα διαθεσιμότητα (σκέψη 24 κατωτέρω) Μετά από 1 Απριλίου, 2014, εφόσον έχουν τηρηθεί όλοι οι προηγούμενοι στόχοι εξόδου, το πάτωμα, για το ελάχιστο προσωπικό θα πρέπει να προσαρμοστεί προς τα κάτω από οποιεσδήποτε πρόσθετες εξόδους πάνω από το σωρευτικό τέλος Μάρτιο του 2014 στόχος των 5.000 εξόδους από άλλες επιλέξιμες πηγές. 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ (;), ΙΟΥΝΗΣ 2014 ΚΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2014). 
ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 
ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Των Σχολείων (ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ. ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Κ.Α) 
Στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση: 
i. Η εξωτερική αξιολόγηση του διευθυντές των σχολείων, Σχολικοί Σύμβουλοι ΟΙ ΚΑΙ Περιφερειακής Διευθυντές ολοκληρωθεί (Ιούνιος 2014). 
II. Ο πρώτος κύκλος της εξωτερικής αξιολόγησης του εκπαιδευτικού προσωπικού έχει ξεκινήσει (Σεπτέμβριος 2014) και οι αρχές παρέχουν μια έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα της (συνεχής, Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο κάθε έτους). 
III. Με βάση τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο σχέδιο δράσης για την εκπαίδευση, τις Αρχές παράγει ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ Χαρτί μελλοντικά μέτρα Διάμετρος: Διάμετρος: Διάμετρος: Διάμετρος: Διάμετρος: Διάμετρος: Διάμετρος: Διάμετρος: Διάμετρος:, συμπεριλαμβανομένων των νομικών αλλαγών, ΝΑ αυξήσει Η. ........ χρηματοοικονομική ΚΑΙ Οργανωτική Αυτονομία Της πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΚΑΙ (Ιούνιος 2014) ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ 15.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013-14 ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ 6.651 ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ 25.342 ΑΤΟΜΑ

Δειτε ΤΗΝ Έκθεση ΤΟΥ ΔΝΤ εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή