Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τρύπα» 350 εκατ.€ από τα τέλη


«Τρύπα» τουλάχιστο 350 εκατ. € από τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς να υπολογίζονται τα χαμένα έσοδα από τους φόρους των καυσίμων που δεν θα πάρουν ο κ. Μαυραγάνης και οι "εταίροι" μας!
«Πονοκέφαλος» με την έναρξη του 2013 στο υπουργείο Οικονομικών για την «τρύπα» στα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας. Αν και το προσδοκώμενο ποσό ήταν 1,25 δισ. ευρώ, εντούτοις το χαράτσι αυτό που επιβλήθηκε στην ελληνική κοινωνία θα είναι φέτος ελλειμματικό που ........ ξεπερνάει κατά 350 εκατομμύρια. Ποσά που θα πήγαιναν ούτως ή άλλος για τους τοκογλύφους αντί να ανταποδίδεται ως αυτοτελές τέλος για τη συντήρηση και κατασκευή νέων δρόμων στην πηγή είσπραξής τους! 
Οι εισπράξεις είναι χαμηλές ενώ στο υπουργείο ελπίζουν σε «ισοφάρισμα» με την παράταση που δόθηκε μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, κάτι που δεν είναι σίγουρο.
Αυτό που φαίνεται πολύ καθαρά είναι ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα να πληρώσει ούτε για τα τέλη, ούτε για την αλληλεγγύη τους παρά μόνο να μπαλώσουν την δυστυχία που τους έφεραν μέσα στα σπίτια τους. 
Οι εκβιασμοί και οι φοβικές ενοχές της υποταγμένης γραφειοκρατείας του συνδικαλισμού και της πολιτικής συντηρεί τα χαράτσια αυτά. Τα νέα ρεύματα της αντίστασης θα γεννηθούν μέσα από την ανυπακοή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή