Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΔΑΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗΚΩΣΤΑ ΚΟΡΔΑΤΟΥ 
Σε «επικοινωνιακό υπηρέτη»

Γράφτηκε στο τοπικό site agriniopress.gr, γνωστού «επικοινωνιακού υπηρέτη» (πολιτικός είναι ο όρος και αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για το προσωνύμιο), ότι τέθηκα σε αργία με αφορμή τη πρωτόδικη ποινική απόφαση, που μου καταλογίστηκε (ανασταλτικού χαρακτήρα) και η οποία κατά την κρίση μου και την συνείδησή μου είναι άδικη αφού δεν προκύπτουν ούτε αποδεικτικά αλλά ούτε και επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος μου και η οποία θα κριθεί σύντομα ξανά σε β’ βαθμό από τη δικαιοσύνη. 

Δηλώνω λοιπόν τα εξής: 

Το υπουργείο παιδείας, όντος μου γνωστοποίησε προχθές απόφαση του κ. υφυπουργού από 19-12-2012 ότι με θέτει αυτοδίκαια σε θέση «Αργίας», στα πλαίσια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου –Μνημόνιο 3, που υλοποιεί με πάθος ο «αριστερός» υπουργός Μανιατάκης. 

Από πού προκύπτει ότι αφορά την ποινική απόφαση, όπως ψευδός γράφεται στο site και η οποία ήδη κρίθηκε πρωτόδικα (και δεν εισάγεται) και η οποία έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και κατά της οποίας ασκήθηκε έφεση, όπως αναφέρω η αυτοδίκαιη αργία είναι για την εκκρεμούσα (που θα επιδικαστεί στο διοικητικό εφετείο Πατρών), απόφαση του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. Η αλήθεια είναι άλλη! Μου είχε επεβλήθη 6/μηνη ποινή για διοικητικές «παραλήψεις» και με την ίδια απόφαση απαλλάχτηκα από τις κατηγορίες της τότε διοίκησης της β/θμιας εκπαίδευσης του νομού για υπεξαίρεση. Αυτό πως δεν το γνωρίζει ο δαιμόνιος ρεπόρτερ; Δηλαδή έχουμε δύο αποφάσεις  διαφορετικών κρατικών οργάνων για το ίδιο θέμα και ο «επικοινωνιακός υπηρέτης» διαλέγει αυτή που έχει περισσότερο «αίμα»! 
Σύμφωνα όμως με τα πραγματικά και νομικά δεδομένα, ενόψει του ότι η εμπροθέσμως ασκηθείσα από εμένα προσφυγή έχει αναστείλει εκ του νόμου την εκτέλεση της προσβληθείσας απόφασης του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου (Απόφαση 26/2012 του Διοικητικού Εφετείου Πατρών), έως ότου κριθεί οριστικά από το ίδιο το δικαστήριο. Άρα ποια απόφαση εκτέλεσε ο υφυπουργός κ. Παπαθεοδώρου; 

Αποτέλεσμα αυτής της αντισυνταγματικής απόφασης του υφυπουργού παιδείας (όπως και σε άλλες περιπτώσεις συναδέλφων) η οποία ερείδεται στη επίδικη Π.Ν.Π., καταργεί το τεκμήριο της αθωότητα του κατηγορούμενου (στη περίπτωσή μου εγκαλούμενου) νομικός πολιτισμός που κατοχυρώνεται από το σύνταγμα και τις διεθνής συμβάσεις με γνώμονα την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ήδη η ΑΔΕΔΥ έχει προσφύγει στο ΣΤΕ για την ακύρωσή των πράξεων αυτών που μας οδηγούν στην εποχή της δίκης του Γαλιλαίου δηλαδή στο απόλυτο σκοτάδι. Αυτόν τον κοινωνικό Δαρβινισμό επιδιώκουν οι Μέντορες αυτού του «κυρίου» και όσοι συνταυτίζονται με αυτές τις αθλιότητες; 

Συνεπώς καμία σχέση δεν έχει η πρωτόδικη ποινική απόφαση και μάλιστα ανασταλτικού χαρακτήρα, με την απόφαση του υφυπουργού παιδεία για τη διάθεση σε αργία, όπως ψευδός γράφεται στο τοπικό site, που η εμπάθεια του «επικοινωνιακού υπηρέτη» περισσεύει (!) 

Άλλωστε κατά καιρούς, όπως και τώρα έχω στοχοποιηθεί με βάναυσο και αποσπασματικό τρόπο (βάναυσο ως προς την ένταση και το αποσπασματικό επί της ουσίας) ύφος από τον διαχειριστή του agriniopress.gr και «επικοινωνιακό υπηρέτη». 

Η επιλεκτική και αποσπασματική γνώση του εν λόγο» επικοινωνιακού υπηρέτη» αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ενώ με πάθος ενημερώνει για τις διώξεις των πολιτικών αντιπάλων του συστήματος που ίδιος υπηρετεί αποφεύγει και αποκρύπτει συστηματικά και δόλια καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων που πλήττουν πρωτόδικα φίλους και συμμάχους των αφεντικών του, που για χρόνια διατέλεσαν και διατελούν σε θέσεις διαχείρισης εξουσίας. Αυτούς θέλει να καλύψει ο «επικοινωνιακός υπηρέτης» και επιτίθενται λυσσαλέα στους απέναντι!  

Οι αθλιότητες των πολιτικών µου αντίπαλων χρόνια τώρα δεν είναι τίποτε άλλο από επιχείρηση της ηθικής «δολοφονίας» µου για να κάνουν ότι κάνουν ανενόχλητα. Θέλουν να πείσουν την κοινωνία ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε!» Δεν χρειάζεται στη περίπτωση το πόθεν «αίσχος» γνωριζόμαστε άλλωστε σ’ αυτό το τόπο… 

Τέλος δηλώνω ότι τα οράματα και οι κοινωνικοί αγώνες ούτε καταργούνται… ούτε φυλακίζονται… ούτε «αργούν». «….Θα πάρουν εκδίκηση» 

«Άξιος ο μισθός του….» Να τον χαίρονται! 

Υ.Γ.1. Ήδη έχουν προετοιμαστεί από τους συνηγόρους μου και την ΑΔΕΔΥ η αιτήσεις αναστολής και ακύρωσης της απόφασης του υπουργείου παιδείας και κατατίθενται άμεσα για ασφαλιστικά μέτρα. 

2. Δεν επιθυμώ να δημοσιευθεί στο agriniopress.gr η παρούσα δήλωσή μου γιατί οι καλοί αναγνώστες του έχουν απορροφηθεί από τα σήματα καπνού του αστυνομικού του ρεπορτάζ για τις περιπέτειες των ευυπολήπτων φίλων του. 

3. Όταν η επικοινωνία υπηρετείται από υπανθρώπους χάνεται το μέτρο της ανθρωπιάς! 

4. Το μάθημα που πήρα από τη σκευωρία που μου έστησαν, είναι ότι η παροιμία "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" τελικά δεν ισχύει! Ο καπνός μπορεί να δημιουργηθεί εκ του μηδενός, απλώς για να θολώσει το τοπίο. 

Αγρίνιο 18 -1-2013 

Κώστας Διον. Κορδάτος 

Καθηγητής - Χωρίς το φόβο του τερματοφύλακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή