Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΜΕ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ

Ο.Λ.Μ.Ε. 
Ερμού & Κορνάρου 2 
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255 
FAX: 210 33 11 338 
e-mail:olme@otenet.gr                Αθήνα, 14/9/12 

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ 
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ σας στέλνει τις πιο θερμές αγωνιστικές ευχές των Ελλήνων εκπαιδευτικών για την επιτυχία της απεργίας και των κινητοποιήσεων που έχετε ξεκινήσει. 
Θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα σας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εκπαιδευτικών, τη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας στην τάξη, τη μείωση του αριθμού των μαθητών σε κάθε αίθουσα, την πρόσληψη κοινωνικών λειτουργών και νοσηλευτών στα σχολεία κ.λπ. 
Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στον αγώνα που δίνετε για την απόρριψη της αξιολόγησης που βασίζεται στις επιδόσεις των μαθητών και που θα οδηγήσει σε απολύσεις εκπαιδευτικών. 
Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι οικογένειές τους καλούνται να πληρώσουν ακριβά το κόστος της κρίσης που δημιούργησαν οι διεθνείς και τοπικές οικονομικές και πολιτικές ελίτ. Οι ίδιες ελίτ απειλούν με ..... διάλυση το σχολείο και τις εκπαιδευτικές δομές μέσω περικοπών στη χρηματοδότηση, ρυθμίσεων αξιολόγησης, καταργήσεων σχολικών μονάδων με στοίβαγμα δεκάδων παιδιών σε μία αίθουσα, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων κ.λπ. Με μόνο στόχο να σώσουν τις τράπεζες και τα συμφέροντα των πλουσίων, καταδικάζουν την πλειοψηφία των εργαζόμενων και φτωχών ανθρώπων στην αμορφωσιά και την άγνοια. 
Εμείς, σαν δάσκαλοι, φωνάζουμε ότι οι ανάγκες μας είναι πάνω από τα κέρδη τους. 
Στεκόμαστε με τους αγώνες μας δίπλα και μέσα στους αγώνες των λαών του κόσμου, που αντιστέκονται στα βάρβαρα μέτρα των προγραμμάτων λιτότητας. 
Οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα, αυτήν την περίοδο, αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε την πολιτική της κυβέρνησης που μαζί με την τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) έχουν εφαρμόσει ένα σκληρό πρόγραμμα λιτότητας σε μισθούς και συντάξεις και συνεχών περικοπών στον τομέα της παιδείας και της υγείας. 
Ο αγώνας σας είναι και δικός μας. Θα νικήσουμε. Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή