Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ανίκανοι και στούρνοι!

616454712
Όλο τον Αύγουστο υποτίθεται πως δούλευαν σκληρά με συσκέψεις επί συσκέψεων και πλάνα επί πλάνων για να κατορθώσουν να φτιάξουν μια λίστα θανάτου για τους Έλληνες πολίτες, όπως απαιτούσαν τα αφεντικά τους. 
Όλο το καλοκαίρι διέρρεαν το ένα κακό νέο μετά το άλλο και δημιούργησαν μια κοινωνία ανάστατη που εκφασίζεται επικίνδυνα μέρα με την ημέρα 
Όλο το προηγούμενο διάστημα, από την επομένη των εκλογών, όταν ο Σαμαράς ξέχασε την ... επαναδιαπραγμάτευση και τις λοιπές προεκλογικές παπαρολογίες του, υποτίθεται πως εργάζονταν για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά και μάλιστα είχαν φτιάξει, είπανε, λίστα με μέτρα 18 δις ευρώ και όχι 11.6 που ζητούνταν, για να είναι όσο γίνεται πιο γλοιώδεις μαθητάκοι και να μην μείνουν στην ίδια τάξη. 
Παρόλα αυτά τους βρήκε ο Σεπτέμβρης, όπως όλους τους μετεξεταστέους. 
Και βγήκανε σήμερα, μετά την πρωινή οσφυοκαμψία, να μας πουν πως τα μισά από αυτά που σχεδιάσανε και δώσανε ως υπόσχεση είναι κούφια λόγια του αέρα και πως τα αφεντικά δεν δέχονται 6 δις από όσα καταφέρανε να βρούνε. 
Και η καβάντζα τους μέχρι τα 18 πού πήγε; Αν είχανε βρει όντως 18 και αμφισβητούνται τα 6, τότε είναι μέσα στους στόχους. Μα μάλλον όλα κούφια λόγια ήτανε, πλην των περικοπών σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα. 
Αυτά δηλαδή που έκραζε ο Σαμαράς πως δεν θα αγγίξει, διότι αυτά τα έκανε το πασόκ και είναι η εύκολη λύση, έτσι έλεγε. 
Ανίκανοι και στουρνάρες λοιπόν. Και όπως κάθε μετεξεταστέος που κόβεται τον Σεπτέμβρη, κόβεται οριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή