Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

camping του antapocrisis.gr - Πήλιο (Πλατανιάς) - 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2014

Το antapocrisis.gr διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το campINcrisis από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2014 στο Πήλιο. Μέσα σε μία περίοδο μνημονιακής καταστροφής, αλλά και εμπέδωσης της νέας... πραγματικότητας, με λίγες και αποσπασματικές αντιδράσεις, μετά από τις τριπλές εκλογές του Μαϊου, το ca`mpincrisis θέλει να αποτελέσει ένα χώρο συνάντησης, συνεύρεσης, προβληματισμού και συζήτησης για νέους ανθρώπους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, για όλους όσους πλήττονται τα τελευταία χρόνια, για όσους διεκδικούν την έξοδο από την κρίση. Το φιλόξενο κάμπινγκ Λουίζα στον Πλατανιά Πηλίου θα στεγάσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των κατασκηνωτών του campΙΝcrisis 2014.
Το πρόγραμμα του campINcrisis 2014 θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ώστε να ενημερωθούν όλοι οι φίλοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Το πολιτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις που θα αφορούν το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, τα 4 χρόνια μνημονίου, τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν, έναν πρώτο απολογισμό της περιόδου που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω αλλά και θέματα γύρω από την ιστορία του ελληνικού εργατικού κινήματος και την εαμική αντίσταση. Οι φοιτητές του Αριστερού Δικτύου Νεολαίας, φίλοι του antapocrisis.gr, θα διοργανώσουν συζητήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, τη στάση των φοιτητών,τη κριτική στις παρεχόμενες σπουδές, τα ρεύματα που διαμορφώνουν ιδεολογία στη νέα γενιά, τη δυνατότητα εργασιακής προοπτικής κα. Στο πολιτιστικό-ψυχαγωγικό μέρος, τα λαϊκά γλέντια στον χώρο του κάμπινγκ τα έχει αναλάβει η, επίσημη πλέον, κομπανία του antapocrisis.gr που μας συνοδεύει από το 2012, τα beach party στη παραλία θεωρούνται δεδομένα, ενώ η οργανωτική επιτροπή του κάμπινγκ επιφυλλάσει και κάποιες εκπλήξεις για φέτος. Το θερινό σινεμά θα λειτουργήσει με προβολές ταινιών τα βράδια, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να δηλώνονται συμμετοχές για τα τουρνουά τάβλι και σκάκι που πέρσι έκλεψαν την παράσταση (γίνονται προσπάθειες, αλλά δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει δυνατότητα για τουρνουά μπάσκετ φέτος). Τέλος οι εκδρομές που θα διοργανωθούν υπόσχονται στιγμές ξεγνοιασιάς σε παραλίες της περιοχής τεράστιου φυσικού κάλλους, αλλά και περιπάτους στο καταπράσινο περιβάλλον.

Σκόπος μας είναι και φέτος η τιμή του κάμπινγκ να είναι όσο πιο προσιτή για να μπορούν να ανταπεξέλθουν και τα μικρότερα βαλάντια. Άλλωστε από την αρχή του campINcrisis. το 2012, είχαμε τονίσει πως μας αφορά πέρα από τον πολιτικό προβληματισμό που θέλουμε να αναπτυχθεί στο κάμπινγκ και η προβολή ενός άλλου προτύπου, ενός άλλου μοντέλου διακοπών όπου συλλογικά και αυτοργανωμένα μπορούμε να περάσουμε όμορφα και φθηνά τις διακοπές μας. 

Η συμμετοχή είναι στα 65 ευρώ και περιλαμβάνει 7 διανυκτερεύσεις και ένα πλήρες γεύμα την ημέρα. Για τους ανέργους η τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ, ενώ για όσους ενδιαφέρονται να μην έρθουν όλες τις ημέρες η τιμή θα εξαρτάται από τη διαμονή με κόστος περίπου 10 ευρώ ανά ημέρα. Υπάρχει πρόβλεψη για ομάδικές αφίξεις και αναχωρήσεις από και προς το κάμπινγκ αρκεί να έρθετε σε επαφή μαζί μας εγκαίρως. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
Αθήνα 6973754972
Θεσ/νίκη 6936627588
Πάτρα 6976537226
Κρήτη 6983612104ή ηλεκτρονικά στο info@antapocrisis.gr -

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το CampINcrisis 2013 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μονολίθι Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή