Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Υποκρισία-κοσμήτορας σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο ο Μανιτάκης!

Αυτοί είναι που κατάργησαν το "τεκμήριο της αθωότητας" τώρα θα το διδάξουν και σε ιδιωτικά Πανεπιστήμια μετά το θεάρεστο έργο τους ως τροϊκανοί υπουργοί Καθήκοντα κοσμήτορα στη σχολή Νομικών... 
και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις της Πάφου έχει αναλάβει ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, επί τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και πρώην κοσμήτορας της Νομικής σχολής του Αντώνης Μανιτάκης.
Mάλιστα, ο Αντώνης Μανιτάκης, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία συμμετέχει και στη διαφημιστική καμπάνια του πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.
Τα νέα καθήκοντα του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Θοδωρή Καραγιάννη. Ο κ. Καραγιάννης, ο οποίος υπήρξε και φοιτητής του κ. Μανιτάκη στο ΑΠΘ, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, το 2007-08 εκμεταλλευόμενος το ότι ήταν καθηγητής με ειρωνευόταν στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, ότι εγώ ως παιδί της δεξιάς υποστηρίζω το Νόμο Γιαννάκου και υποτιμάω το Δημόσιο Πανεπιστήμιο (μπροστά σε 20 φοιτητές και 50 καθηγητές). 
Τώρα αυτός ο “ΑΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ για να βγάζει και άλλο μισθό πέρα από αυτό που του δίνει το Ελληνικό κράτος. Τέτοιοι άνθρωποι οδήγησαν τη χώρα εδώ που έφτασε, άνθρωποι που δηλώναν και καθηγητές μας”, γράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή