Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Καταγγελία-«φωτιά» για τον Υπουργό Παιδείας

Καταγγελία-«φωτιά» για Αρβανιτόπουλο και διαθεσιμότητες 
Πραξικοπηματικά, ο υπουργός Παιδείας παρενέβη στο έργο του Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου και αντικατέστησε τα δύο μέλη του όταν αυτά ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στοιχείων συγκεκριμένων υπαλλήλων του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ, προτού οι οριστικοί πίνακες....... κατάταξης αποσταλούν στο ΑΣΕΠ για να ξεκινήσει η διαθεσιμότητα.
Αυτό προκύπτει από το έγγραφο-«φωτιά» με την καταγγελία των δύο μελών, που έχει στη διάθεσή της η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, οι σχετικοί πίνακες κατάταξης που δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ είναι όχι μόνο ανακριβείς και με σωρεία λαθών, όπως καταγγέλλεται από όλους τους εμπλεκομένους, αλλά φέρεται ότι παραποιήθηκαν στοιχεία και δεν τηρήθηκαν ούτε οι στοιχειώδεις νόμιμες διαδικασίες, καθ' υπόδειξιν μάλιστα του ίδιου του υπουργού.
Στη θέση των δύο μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που αντικαταστάθηκαν, ο κ. Αρβανιτόπουλος όρισε δύο υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας και όχι κάποιους από τα νόμιμα αναπληρωματικά μέλη, ως όφειλε. Για να έχει, προφανώς, το κεφάλι του ήσυχο.

3 σχόλια:

  1. απο την αλλη κανουν οικονομικα τρικ , μειωνωντας και καλα τα τελη κυκλωφοριας , τρεχουν αβερτα στην κεφαλονια , ( αν και τους επεσε γαντι η κατασταση , μιας και η ασχολεια των ΜΜΕ ειναι εκει και εχουν στρεψει και τον κοσμο εκει ) . ολα αυτα για να γλυτωσουν την συντρηβη που ερχετε τον μαη . τα μετρα που πατροναρουν ελαφρηνσης που π[ατροναρουν τωρα στον ελληνικο λαο θα ειναι προσορινοτατα , μιας και κανενας τους δεν μιλαει οτι τα μετρα θα εχουν μακροπροθεσμη βαση .... τον μαη ξυριζεται ο γαμπρος . να δω ξυπνησαν καθολου , καποιοι μεσα στο κοπαδι η εξακολουθουν να εχουν μνημη χρυσοψαρου . συγχαρητήρια για το μπλογκ σου κυριε κορδατε . καλη δουλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας απευθύνομαι στον αρβανιτοπουλο σε αλλά άτομα πού συμφώνησαν να εισχηση το σύστημα φέτος συν τη τράπεζα που ειναι δύσκολο κομμάτι εσείς διχνετε ψυχρότητα επειδή υπάρχουν πολλοί απόφοιτοι και μετά πάνε στο εξωτερικό γιατί δεν έχει δουλειά με το σύστημα που βλέπω κύριε αρβανιτοπουλε να πράγματοποιητε με ανχοσ σε μαθητές και καθηγητες να ξέρετε οτι δε θα το αφήσουμε ετσι θα προχωρήσουμε σε καταλήψεις σε σχολεία , πορείες έξω από το υπουργειο ή τη βουλή και θα υπάρξουν τα παρακάτω ναι συμφωνώ μερικοί καθηγητές δεν διδάσκουν καθόλου καλά το μάθημα αυτή πρέπει να τιμωρηθούν τωρα κάθε χρόνια τα παιδιά πληρώνουν τα σπασμένα με 250 σελ σε ενα βιβλίο τα δημόσια είναι για τα παιδιά τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν ενα ιδιωτικό εάν θέλετε να τα σπροξετε στα ιδιωτικά ή στο εξωτερικό να ξέρετε ότι θα υπάρξουν αντίδρασης με περισσότερες καταλήψεις και πορείες και διαδηλώσεις κατά του υπουργείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ ο αναγνώστης να τα στείλει στο υπουργείο σας παρακαλώ.
    Κύριε αρβανιτοπουλε όπως ξέρουμε η τράπεζα άνοιξε και λειτουργεί λοιπόν θα αρχίσουν πορείες και διαδηλώσεις κατά του υπουργείου έξω από τη βουλή και τη τράπεζα χθες συνεβει κάτι φοβερό και σας αφορά όλους ενας 18χρόνος πήδηξε από εκσι ορόφους εξαιτίας του ανχουσ για τις πανελλαδικές με το νεο σύστημα ντροπή σας αφαιρεσατε μια ζωή φτάνει το ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το νέο λύκειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή