Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Όχι και ληγμένα ρε λαμόγια.

Πολιτική και πολιτικοί ληγμένοι, τελειωμένοι παπατζήδες του αισχίστου είδους, παίζουν τον παπά με την τρόικα (άκου τρόικα) κάτι ληγμένα υπαλληλάκια του κώλου είναι η τρόικα, που η Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης, παπάρια μέντολες δηλαδή, τους βάζει μπροστά τάχα μου ότι αυτοί φταίνε και νομίζουν ότι καθάρισαν.
Εδώ η τρόικα εκεί η τρόικα που είναι η .. κυβέρνηση;;
Φταίει λοιπόν μάγκες η τρόικα; μαζί σας κι εγώ εάν μου εξηγήσετε ποιος την έφερε ρε ληγμένοι την τρόικα ο περιπτεράς της γειτονιάς; (θυμάστε οι παλαιότεροι ότι κάποτε υπήρχαν και περίπτερα εεε.....), τι κρύβεστε ρε πίσω από τα φουστάνια της τρόικας δεν.....έχετε καθόλου τσίπα, ένα δράμι φιλότιμο ρε, δεν ακούσατε ποτέ τη λέξη φιλότιμο παλιολαμόγια;
Γαντζωμένοι στην εξουσία η μόνη σας αγωνία είναι να παρατείνετε τον θνησιγενή βίο της κυβέρνησης ώστε να εισπράττετε τα αργύρια της προδοσίας, μήνα με το μήνα.
Γύρω σας ο κόσμος φοβάται, λιμοκτονεί, αυτοκτονεί και εσείς…. γαζωμένοι στην πολυτέλεια της θωρακισμένης BMW, ζείτε λες σε άλλη χώρα σε άλλο ηλιακό σύστημα σε άλλο γαλαξία.
Θα σας σώσουμε με το ζόρι θέλετε δεν θέλετε μας τσαμπουρνάνε πρωί βράδυ από τα τουρκοκάναλα από εσάς ποιος θα μας σώσει ρε;
Άλλα και εμείς πολίτες ληγμένοι από καιρό ναι επιμένω είμαστε ληγμένοι και σφυρίζουμε αδιάφορα, ντίπ για ντίπ αεροψεκασμένοι.
Δεν μιλάγαμε γιατί φοβόμαστε μη μας μειώσουν το μισθό μέχρι που μας τον έκοψαν στη μέση.
Δεν μιλάγαμε γιατί φοβόμαστε για τη δόση του στεγαστικού μέχρι που ήρθε η ειδοποίηση της τράπεζας ότι….
Δεν μιλάγαμε γιατί φοβόμαστε μη χάσουμε τη δουλειά μας και ανεχόμαστε τα πάντα, μέχρι που το αφεντικό μας έδωσε το χαρτί της απόλυσης.
Δεν μιλάγαμε γιατί φοβόμαστε μήπως δεν μας δώσουν την σύνταξη και όταν μας την έδωσαν καταλάβαμε ότι πρόκειται για φιλοδώρημα.
Δεν μιλάγαμε γιατί φοβόμαστε μήπως γυρίσουμε στη Δραχμή και δεν έχουμε φάρμακα και τρόφιμα μέχρι που καταλάβαμε ότι δεν έχουμε Ευρώ να τα αγοράσουμε πλέον.
Τώρα που πιάσαμε πάτο οι περισσότεροι και κάνουμε χώρο για τους άλλους που έρχονται γιατί ρε δε μιλάμε;;;
Τι στον κόρακα φοβόμαστε μήπως μας κόψουν και τα ληγμένα τρόφιμα;;;;

ΥΓ. Σιχάθηκα εμένα πρώτα και μετά εσάς, ληγμένοι πολιτικοί της πλάκας.

Ο αναγνώστης από την Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή