Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!

Από το Υπουργείο Παιδείας κ.τ.λ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Παράταση λειτουργίας του ερωτηματολογίου για τη διαμόρφωση του πλαισίου αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου και του Έργου των Εκπαιδευτικών 
1. Λόγω του ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα και σήμερα κλειδάριθμοι στους εκπαιδευτικούς σε πολλά σχολεία με ευθύνη Διευθυντών, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου παρατείνεται, κατ’ εντολήν του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, μέχρι ...
τη Δευτέρα 15.10.2012 , ώρα 23:59. 
2. Με αφορμή ερωτήματα που δεχτήκαμε διευκρινίζεται ότι οι Σχολικοί Σύμβουλοι θα παραλαμβάνουν τους κλειδάριθμους από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στην περιφέρεια των οποίων υπηρετούν. 
3. Τέλος, όσα από τα ιδιωτικά σχολεία δεν έχουν πρόσβαση στο survey, καλούνται να κάνουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, να μπουν με τους κωδικούς αυτούς στο survey.sch.gr ώστε να καταγράψουν τον αριθμό των εκπαιδευτικών τους και έπειτα να προχωρήσουν στη διαδικασία παραλαβής κλειδάριθμων. 

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΛΑΒΑΣ 

Συμπεράσματα: 
α) Είχαμε δίκιο όταν λέγαμε πως το μόνο που ενδιαφέρει το Υ. “ΠΑΙ”. κ.τ.λ είναι η συμμετοχή και όχι η ουσία. Εξάλλου το ίδιο το ερωτηματολόγιο είναι για τα γέλια. 
β) Δεν ήταν και τόσοι πολλοί οι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σ’ αυτή την παρωδία παρά τις αντίθετες προβλέψεις των κυβερνητικών υπαλλήλων – σχολιαστών σε διάφορα blogs και σελίδες “κοινωνικής” δικτύωσης. 
γ) “Δεν βρήκαμε πρόθυμους να απαντήσουν; Θα κάνουμε μεταγραφές. Αν δεν απαντήσουν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα ζητήσουμε να απαντήσει ο Κατσουράνης του ΠΑΟ Αθηνών”. 
δ) Θα ασκηθούν πιέσεις για να συμπληρωθούν ερωτηματολόγια. Δεν τα κατάφεραν οι Διευθυντές θα βοηθήσουν και οι σύμβουλοι. 
ε) Κι επειδή δε μασάει η κατσίκα ταραμά, η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά έμμεση αλλά ολοφάνερη αποδοχή πως οι εκπαιδευτικοί έστειλαν το μήνυμά τους: “ Όσα ερωτηματολόγια κι αν φτιάξετε, όσο κι αν προσπαθήσετε να μας χειραγωγήσετε δεν θα σας περάσει. Θα μας βρείτε μπροστά σας. Οι σχεδιασμοί σας, όπως και των προηγούμενων, θα μείνουν στα χαρτιά!” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή