Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στους δρόμους το μουσικό σχολείο Αγρινίου – Αύριο το πρωί συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας

Η Γενική Συνέλευση της 17ης Οκτωβρίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, σχετικά με την κατάργηση της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών, την ήδη κατάργηση της σίτισης, ελλείψεις καθηγητών ειδικοτήτων κ.α. πολιτική που οδηγεί στη κατάργηση της μουσικής παιδείας από το τυπικό σύστημα εκπαίδευσης, αποφάσισε τα εξής:

1. Συμμετοχή στη διήμερη Πανελλαδική κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, στις 20 και 23 Οκτωβρίου 2012.
2. Η διήμερη κινητοποίηση που αποφασίστηκε θα έχει την εξής μορφή:
α. 1η ημέρα: Το Σάββατο 20-10-2012 και ώρα 11πμ συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία του Αγρινίου με συμμετοχή των γονέων, των....
μαθητών και έκκληση για συμμετοχή και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Διανομή ενημερωτικού υλικού στους πολίτες, μουσικά δρώμενα από μαθητές του σχολείου.
β. 2η ημέρα: Την Τρίτη 23-10-2012 και ώρα 11πμ συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο, συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και πρόταση προς το 15μελές μαθητικό Συμβούλιο και στο Σύλλογο Διδασκόντων για τρίωρη αποχή από τα μαθήματα. Υπομνήματα και ψηφίσματα προς το Υπουργείο, την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης, την Περιφερειακή Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Αγρινίου.
3. Καλούμε τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στις παραπάνω κινητοποιήσεις, ώστε να σταματήσουμε όλους αυτούς που βάζουν εμπόδια τόσο στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, όσο και για την ίδια του την ύπαρξη τελικά.
Το Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή