Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η ΝΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Τα ΜΑΤ με δακρυγόνα φυγάδευσαν σήμερα τον Αν. Υπουργό Υγείας Μ. Σαλμά!

Αστυνομικοί και ΜΑΤ φύλαγαν με δακρυγόνα και ρόπαλα τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Μάριο Σαλμά απο την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Τριαταφύλλου, το Δημάρχου Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, τον Πρόεδρο του ΕΚΜ, Μάκη Θεοφιλάτο, τον Αντιπρόεδρο της Α' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, Θεόδωρο Μαραγαρίτη, τον π. Δήμαρχο κ. Πρεβεζάνο Γεώργιο  καθώς και από δημοτικούς Συμβούλους του Μεσολογγίου, όπως και από...
τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Γιάννη Μπουλέ, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννη Ατσαλάκη κ.λ.π από το πλήθος των σπουδαστών και Μεσολογγιτών, που διαμαρτύρονταν για το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ", για να μπορέσει να πραγματοποιήσει την ομιλία του σε μια δράκα Νεοδημοκράτες!! Πιθανών για τα έργα και τις ημέρες της τροϊκανής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στηρίζει και υλοποιεί με "θράσος" σε βάρους των συμπατριωτών του.....

Οι φοιτητές διαμαρτύρονταν για τις συνενώσεις του σχεδίου “Αθηνά” στον χώρο της εκπαίδευσης, ενώ νωρίτερα είχε κλείσει ο δρόμος στο ύψος του ΤΕΙ Μεσολογγίου από συγκέντρωση.
Τελικά το απόγευμα κατάφερε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα, με το αυτοκίνητο που επέβαινε να περνάει με ιλλιγιώδη ταχύτητα ανάμεσα στους διαδηλωτές, κάποιοι εκ των οποίων έριχναν και πέτρες.
Οι διαδηλωτές και η δημοτική αρχή, καθώς και οι φορείς της πόλης είναι εξοργισμένοι με τον υπουργό και είναι πιθανόν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του.
Δείτε Video με τα επεισόδια εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή