Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μεγάλη επιτυχία είχε η απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 2.8.13

ΑΔΕΔΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   Αθήνα, 02.08.2013 
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 
105 57 ΑΘΗΝΑ 
Τηλ 213.16.16.900 
Fax 2103246165 
Email: adedy@adedy.gr
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 306 
Χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι συμμετείχαν σήμερα στην 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενάντια στη σφαγιαστική πολιτική της διαθεσιμότητας, της κινητικότητας, των παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων, που υλοποιεί η Κυβέρνηση σε όλο το Δημόσιο Τομέα προχωρώντας έτσι σε πλήρη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των δομών του κοινωνικού κράτους κατ' εντολή της..... Τρόικα.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οι Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία έδωσαν βροντερό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση αποκλείοντας την είσοδο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τις 6.45 π.μ.. Στη συνέχεια προχώρησαν σε συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή όπου ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Ομοσπονδιών και καλεί τους Δημόσιους Υπαλλήλους να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα για να στηρίξουν με την παρουσία τους τις κινητοποιήσεις αυτές, να αντιμετωπίσουν τα νέα σφαγιαστικά μέτρα της Κυβέρνησης, προκειμένου να αποτραπούν οι χιλιάδες νέες απολύσεις που προωθεί με Προεδρικά Διατάγματα καταπατώντας κάθε έννοια κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τέλους. Μέχρι την πλήρη ανατροπή των παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων, μέχρι την κατοχύρωση και αναβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών και του κοινωνικού κράτους, μέχρι την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και των εκφραστών της.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή