Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Ανακοινώθηκαν οι μετατάξεις 4.600 εκπαιδευτικώνΤα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο ανέφερε πως ξεπέρασαν τις 5.750 οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών .
Ανακοινώθηκαν οι μετατάξεις 4.600 εκπαιδευτικών Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο ανέφερε πως ξεπέρασαν τις 5.750 οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών.
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται από τη........Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας:
• Για 6.041 πλεονάζουσες θέσεις, προκηρύχτηκαν 4.600 κενές θέσεις προς πλήρωση.
• Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υπουργείου ξεπέρασαν τις 5.750.
• Οι θέσεις που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί με την υποβολή των αιτήσεων προτίμησής τους έφτασαν τις 3.495, όσες και τελικά είναι οι μετακινήσεις της ανακατανομής των εκπαιδευτικών.
• Από αυτές οι 2.495 θα καλύψουν εκπαιδευτικές θέσεις εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης και στην πόλη που ήδη βρίσκονται.
Οι ειδικότητες που μετατάσσονται είναι Γυμναστές, Καθηγητές Πληροφορικής, Γαλλικής Φιλολογίας, Θεατρικών σπουδών, Μουσικής και Καλλιτεχνικών, ειδικότητες που διδάσκουν τα αντικείμενα που προβλέπονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων.

Δείτε ΕΔΩ τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή