Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ιδιωτικοποιείται -επίσημα πλέον, έρχεται νομοσχέδιο- η Κοινωνική ασφάλιση ....τρέξτε τώρα οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ και τα άλλα ταμεία, να κάνετε αίτηση πρόσληψης στην ΕΑΕΕ.

Κυρίες και κύριοι των ασφαλιστικών ταμείων, τούς ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους, χρόνια τώρα -έτσι κι' αλλιώς- τους σνομπάρετε ....μάγκες "στηρίξατε παντοιοτρόπως "τον Αρχισυνδικαλιστή σας....τον παραπλανητή και μη απολογητή ....και βάλατε έτσι ένα χεράκι στην διάλυση των ταμείων ....τώρα δεν νοιάζεστε για την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης ....άλλα για τις θεσούλες σας και τα οφίτσια -απαλλαγές,κλπ- των κρατικών και.....κυβερνητικών συνδικαλιστών σας !
Όμως φίλτατοι κόβετε το κλαδί που κάθεστε. 
Θα το καταλάβετε σύντομα !

Πάρτε τώρα μια πρώτη γεύση -μέχρι να ανοίξει το κείμενο- από το πρωτοσέλιδο- της ναυαρχίδας του πιο υπερ-νεοφιλελεύθερου μηντιακού συγκροτήματος της χώρας !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος(ΕΑΕΕ) προτείνει: -Ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής ασφάλισης
-Ιδιωτικό σύστημα επικουρικής ασφάλισης για όλους.
-Η ασφάλιση θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ -για εργαζόμενο και εργοδότη- με ελεύθερη την επιλογή του φορέα, δηλαδή της ασφαλιστικής εταιρείας.

Σε λίγο θα έρθει και η σειρά της κύριας ασφάλισης ....ήρθε!

Όταν ο Ομπάμα στις ΗΠΑ συγκρούεται με το Κογκρέσο για να διατηρήσει τα ψήγματα κοινωνικής ασφάλισης ....για να μην πεθαίνουν οι φτωχοί Αμερικανοί ....το δικό μας το παλικάρι ο υπερ-νεοφιλελεύθερος ο Γ. ο Στουρνάρας -με τον συρόμενο και ακολουθούντα πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά ....διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση -ότι απέμεινε- και σέρνουν την κοινωνία στην κόλαση των "εντεταλμένων άσχετων βιβλιοπωλών".

Κοινωνία συντεταγμένη -χωνέψετέ το καλά- χωρίς κοινωνική ασφάλιση δεν μπορεί να υπάρξει.

Μου έλεγε, φίλος ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ότι οι μεταβολές δεν αφορούν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.
ΛΑΘΟΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Hμερομηνία δημοσίευσης: 03-11-10
Δείτε το Δ.Σ. -τότε- της ΕΥ.ΠΙ (ΦΕΚ 8413/29 Ιουλίου 2008)

Δυο εκλεκτοί -γνωστοί και μη εξαιρετέοι- του ΠΑΣΟΚ Σημίτη φιγουράρουν στο Δ.Σ. !

Δεν είναι υπερβολή! ....Ο χώρος της Ιδιωτικής Ασφάλισης έχει εκχωρηθεί απ' όλα -ανεξαιρέτως- τα κόμματα ....στο "εξειδικευμένο" ΠΑΣΟΚ ....με το αζημίωτο!

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΔΏ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Η ΖΩΉ ΜΑΣ -ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ- ΣΉΜΕΡΑ ....ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΌ ΤΟΥ BANCASSURANCE ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΏΝ!

1. Πανταλάκης Θεόδωρος του Νικολάου, κάτοικος Κηφισιάς, οδός Νυμφών 8 με Α.Δ.Τ. ΑΕ 119288/12.3.2007, Πρόεδρος του Δ.Σ. − μη εκτελεστικό μέλος.

2. Τσόκας Κωνσταντίνος του Ζαχαρία, κάτοικος Αγίου Στεφάνου, οδός Λευκάδος 6−8, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 042300/12.9.2007, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. − εκτελεστικό μέλος.

3. Γεωργακόπουλος Χρήστος του Ιωάννη, κάτοικος Χαλανδρίου, οδός Λ. Κηφισίας 274, με Α.Δ.Τ. Χ 164312/4.12.2002, Διευθύνων Σύμβουλος − εκτελεστικό μέλος.

4. Χαλκιόπουλος Νικόλαος του Χαραλάμπους, κάτοικος Βριλησσίων, οδός Τροίας 26, με Α.Δ.Τ. Σ 198185/29.5.1996,εκτελεστικό μέλος.

5. Σαρπ Έρικ Κρίστοφερ του Χιλλις Ντην, κάτοικος Π. Ψυχικού, οδός Διαμαντίδου 52 με Α.Δ.Τ. ΑΕ 077905/14.5.2007, εκτελεστικό μέλος.

6. Κωνσταντινίδης Γεώργιος του Ηλία, κάτοικος Νέας Φιλοθέης οδός Αλεξ. Δράκου 6, με Α.Δ.Τ. Μ 726389, μη εκτελεστικό μέλος.

7. Αχής Θεόδωρος του Χρήστου, κάτοικος Κηφισιάς,οδός Νυμφών 8 με Α.Δ.Τ. Φ 020485, μη εκτελεστικό μέλος.

8. Διαμαντόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, κάτοικος Εκάλης οδός Αχιλλέως Κύρου 4, με Α.Δ.Τ. Μ 299970/10.10.1981, μη εκτελεστικό − ανεξάρτητο μέλος.

9. Λυσιμάχου Τριαντάφυλλος του Ελισσαίου κάτοικος Χολαργού, οδός Βουτσινά 29, με Α.Δ.Τ. Ρ 001861/5.10.1992, μη εκτελεστικό − ανεξάρτητο μέλος.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής.

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ: Προγράμματα για δημοσίους υπαλλήλους από Ευρωπαϊκή Πίστη
Προγράμματα για δημοσίους υπαλλήλους από Ευρωπαϊκή Πίστη
Ημερομηνία δημοσίευσης 3-11-2010
Τρία νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα, συμπληρωματικού χαρακτήρα σε σχέση με την κοινωνική ασφάλιση, παρουσίασε χθες η διοίκηση της Ευρωπαϊκής Πίστης
Τα νέα προγράμματα αποσκοπούν στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης της εταιρείας, μέσω της ασφάλισης των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και στην αύξηση των εργασιών της μέσω του υφιστάμενου πελατολογίου που αριθμεί 270.000 ασφαλισμένους. Κατά την παρουσίαση των σχετικών προγραμμάτων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος επέμεινε στην ανάγκη «στήριξης των ελληνικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων» και υπεραμύνθηκε «της ισχυρής κεφαλαιακής θέσης της Ευρωπαϊκής Πίστης και της αξιοπιστίας της εταιρείας στην έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων προς τους ασφαλισμένους». Τα τρία νέα προγράμματα παρουσίασε ο γενικός διευθυντής χαρτοφυλακίου κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, δίνοντας έμφαση στον αποταμιευτικό τους χαρακτήρα για την ενίσχυση της σύνταξης του ασφαλισμένου.

Το πρώτο πρόγραμμα είναι το «Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Δημοσίων Υπαλλήλων Αλληλεγγύη», που απευθύνεται στους δημοσίους υπαλλήλους εξασφαλίζοντας συμπληρωματική σύνταξη. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει με μηνιαίες καταβολές 21,75 ευρώ για 35 χρόνια 100 ευρώ μηνιαία σύνταξη, ενώ στις παροχές του περιλαμβάνονται:

- Η εξασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος πριν από τη θεμελίωση του δικαιώματος συνταξιοδότησης από το Δημόσιο σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας.

- Η εξασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος για την οικογένεια μέχρι το ύψος του σημερινού τους εισοδήματος, σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα για όσα χρόνια επιθυμούν.

- Η προστασία της περιουσίας τους και η αποκατάσταση ζημιών από φωτιά, σεισμό, κλοπή, πλημμύρα και άλλους κινδύνους.

- Η ασφάλιση του αυτοκινήτου με ειδικά τιμολογημένα φθηνά ασφάλιστρα.

Το δεύτερο πρόγραμμα είναι το «Σύστημα Τελών Κυκλοφορίας και Συνταξιοδότησης» μέσω του οποίου με αποταμίευση 5 ευρώ ημερησίως παρέχονται:

- Πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του αυτοκινήτου για το 2011, εφόσον το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

- Ισόβια σύνταξη στο 65ο έτος της ηλικίας του ασφαλισμένου, που κυμαίνεται από 406 έως και 1.471 ευρώ ανάλογα με την ηλικία του ασφαλισμένου.

Τέλος μέσω του τρίτου προγράμματος «Σύστημα Συνταξιοδότησης Easy Life» η Ευρωπαϊκή Πίστη συνταξιοδοτεί όλους τους ασφαλισμένους της που θα εγγραφούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ομαδικό ασφαλιστήριο που εξασφαλίζει ισόβια εγγυημένη μηνιαία σύνταξη στην ηλικία των 60 ετών, υψηλότερη κατά 39% από την κατώτατη εγγυημένη κρατική σύνταξη.

Το σύνολο των προγραμμάτων συνοδεύεται με τη δυνατότητα καταβολής των ασφαλίστρων μέσω άτοκων μηνιαίων δόσεων στην κάρτα LifeCard και δυνατότητα επιστροφής ασφαλίστρων για αγορές μέσω κάρτας.
Επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή