Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για τη μεταφορά των μαθητών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013
Δελτίο Τύπου
Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Οικονομική Επιτροπή για τη μεταφορά των μαθητών
Εκτάκτως συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10 το πρωί στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, 2ος όροφος), η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό.......την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

Συγκεκριμένα στην πρόσκληση για την 31η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αναφέρεται πως πρόκειται για την ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με ταξί. Ειδικότερα αφορά τα νέα δρομολόγια από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. 

Οι μεταφορείς θα πρέπει να προσκομίσουν το νομιμοποιητικά τους έγγραφα ήτοι: Δελτίο Ταυτότητας, άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια οδήγησης, αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, πρόσφατο φύλλο Τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδότηση ( σε περίπτωση εκπροσώπησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή