Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΥΣΔΕ


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΙΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενάντια στις αυθαιρεσίες, τα ρουσφέτια, τη συνδιαχείριση, την υποταγή. Υπερασπίζουμε την αξιοπρέπεια μας με αγωνιστικές ΕΛΜΕ & αιρετούς αγωνιστές: Με αγωνιστική συνεννόηση εκλέγουμε αιρετούς αγωνιστές 

Ανένταχτοι συνάδελφοι και οι κινήσεις: Εκπαιδευτική Παρέμβαση Αχαΐας, Ενιαία Αγωνιστική Κίνηση Ηλείας, Ενωτικό Αριστερό σχήμα Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, Συμμαχία Καθηγητών Β΄ Αιτωλοακαρνανίας και Συνεργασία Καθηγητών Β΄ Αχαΐας, ΡΑΣ Β΄ Αιτωλοακαρνανίας, Ανεξάρτητη Συνεργασία Καθηγητών Α’ Αιτωλοακαρνανίας, Αριστερή Πρωτοβουλία Β΄Αχαΐας αποφασίσαμε με βάση τη θετική εμπειρία της δράσης των αιρετών μας στα Υ. Σ. και των σχημάτων μας στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας και εργασιακών δικαιωμάτων του καθηγητή να συνεχίσουμε τη ....
στήριξη της Συμμαχίας των Ενιαίων Αγωνιστικών Κινήσεων και των ανεξάρτητων αριστερών ψηφοδελτίων που έχουν δράση στους νομούς μας. 
Η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού κατεδαφίζουν την κοινωνία και την Παιδεία 
Η κυβερνητική τρόικα, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της τρόικας και τις απαιτήσεις του διεθνούς και ελληνικού κεφαλαίου, συνεχίζει εγκληματικά τη λεηλασία όσων έχουν απομείνει από το λαϊκό εισόδημα, από τα εργατικά δικαιώματα και το δημόσιο πλούτο. Επικαλείται την αποφυγή της χρεοκοπίας, αλλά στην πράξη επιταχύνει τη χρεοκοπία των μισθωτών και των συνταξιούχων, τη χρεωκοπία των ανθρώπων που αποτελούν τη χώρα. 
ΟΧΙ λοιπόν στην Τρόικα και τους επόπτες της. Να νικήσουμε τους πολιτικούς υπηρέτες της «ευρωζώνης», να δημιουργηθούν οι όροι για μια νέα Ελλάδα, σε μια νέα Μεσόγειο, σε μια νέα Ευρώπη. Μια Ευρώπη ένωση ανθρώπων και λαών και όχι κεφαλαίων, αντάξια των μεγάλων κοινωνικών αγώνων που γέννησε. Γι΄ αυτό χρειάζεται να ξαναπιάσουμε το νήμα των μεγάλων κινητοποιήσεων και να αγωνιστούμε για: 
• Να μην ψηφιστούν τα εφιαλτικά μέτρα των 20 δισ. 
• Να ακυρωθούν τα μνημόνια, η δανειακή σύμβαση και όλο το νομοθετικό πλαίσιο που σκλαβώνει το λαό στην δικτατορία του κεφαλαίου (ΔΝΤ, Πολυεθνικές, Χρηματιστηριακό κεφάλαιο), της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΚΤ, Κομισιόν). 
Να φτάσουμε στην αποδέσμευση της χώρας από την Τρόικα και τα επαχθή δάνεια, με τη μονομερή διαγραφή του χρέους, τη σύγκρουση και ρήξη με τις πολιτικές της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια άλλου τύπου Συνομοσπονδία ανεξάρτητων χωρών με τον κόσμο της εργασίας και του πολιτισμού στο προσκήνιο. 
Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής και στην Παιδεία είναι ήδη εμφανή στους πολλούς: Λιγότερη, φτωχότερη και πιο υποβαθμισμένη δημόσια εκπαίδευση σε όλες της βαθμίδες της, με αναπόφευκτα τραγικές συνέπειες για τη νέα γενιά και την κοινωνία. 
· Με κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό και σοβαρότατες ελλείψεις σε παρεχόμενες υπηρεσίες ξεκινά η φετινή σχολική χρονιά. 225 οι διορισμοί σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 5.000 ο αριθμός όσων συνταξιοδοτήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η χειρότερη αναλογία αποχωρήσεων – προσλήψεων εκπαιδευτικών των τελευταίων χρόνων Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση διορίστηκαν μόλις πέντε (5) δάσκαλοι σε όλη τη χώρα! Δεν είναι δυνατόν σε οργανικές θέσεις να διορίζονται αναπληρωτές ή να καταλαμβάνονται θέσεις δια της διολίσθησης με 2η ειδικότητα (που σημειωτέον δεν αναγνωρίζεται στο μισθολόγιο)!!! 
· Τα σχολεία στενάζουν κάτω από την πολιτική της λιτότητας και των περικοπών. Λείπουν ακόμη και τα στοιχειώδη για τη λειτουργία τους. Τα κονδύλια για τις σχολικές επιτροπές των δήμων δεν υπάρχουν. Τα σχολεία δεν θα μπορέσουν να καλύψουν ούτε τις άμεσες στοιχειώδεις τους ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, πετρέλαιο θέρμανσης, τηλεπικοινωνία, χαρτί εκτυπώσεων, κλπ Πολλά σχολεία απειλούνται λόγω απλήρωτων λογαριασμών με διακοπή των παραπάνω παροχών. 
· Σχολεία συγχωνεύονται και καταργούνται. Κλείνουν διαπολιτισμικά, μουσικά, αθλητικά, καλλιτεχνικά σχολεία. Στις σχολικές βιβλιοθήκες βάλανε ήδη λουκέτο. Οι σχολικές τάξεις υπερφορτώνονται. Πανεπιστήμια και ΤΕΙ συρρικνώνονται, ερευνητικά κέντρα κλείνουν. Κι όλα αυτά υπέρ της «εξοικονόμησης» πόρων. Κάτω από το 2,6% έφτασαν οι δαπάνες για την παιδεία και θα μειωθούν ακόμη περισσότερο με τα νέα μέτρα. 

· Ιδιώτες εισβάλουν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. 

· Τα νέα μέτρα θα εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο τους εκπαιδευτικούς: αλλαγές στα εργασιακά (π.χ. αύξηση ωραρίου), σύνδεση μισθού – βαθμού, πρακτικές τύπου εφεδρείας και υπό τη δαμόκλειο σπάθη της «αξιολόγησης» του εκπαιδευτικού έργου, συνεχείς περικοπές στις αποδοχές, παντελής έλλειψη δομών εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής στήριξης επιτείνουν την κατάσταση διάλυσης στην δημόσια εκπαίδευση. 

· Γι’ αυτό είμαστε κατηγορηματικοί αντίθετοι σε κάθε μορφή τιμωρητικής αξιολόγησης, τόσο για τους εκπαιδευτικούς, όσο και για τα σχολεία. Δεν συμμετέχουμε σε καμία τέτοια διαδικασία ώστε να καταστούμε συνένοχοι των σχεδίων της τρόικας και των κυβερνήσεων του κεφαλαίου. 

· Την επιλεκτική εφαρμογή του νομικού πλαισίου με στόχο την κατάλυση εκπαιδευτικών & εργασιακών δικαιωμάτων (π.χ. εργαστηριακών, πληροφορικών, υγείας, ξενόγλωσσων κ.α.) που σε συνδυασμό με αναδιαρθρώσεις οδηγούν στην ανασφάλεια με τον κίνδυνο ακόμη της εργασιακής εφεδρείας να τους στοχοποιεί. Εν όψει των επερχόμενων αλλαγών στην ΤΕΕ είναι παράλογο να συμβεί σε μέγιστο βαθμό για τις περισσότερες ειδικότητες, αντί να στηρίζεται σ’ αυτές και την αναγκαία αναβάθμισή τους. 

· Οι αναγκαίες συμπληρωματικές γνώσεις και δεξιότητες για την απόκτηση ειδικότητας δεν πρέπει να μεταφέρονται σε ένα 4ο έτος ειδίκευσης και κατάρτισης στα ΙΕΚ των περιφερειών, αλλά στη β/βάθμια εκπ/ση. Δεν ανεχόμαστε μέσω ΣΔΙΤ να παραδώσουν τις υποδομές και τον εξοπλισμό των ΣΕΚ στους κοινωνικούς εταίρους της αγοράς (φιλέτο στους μεγαλοσχολάρχες), για την εφαρμογή προγραμμάτων κατάρτισης και τη στήριξη των ιδιωτικών πολυτεχνικών κολεγίων και για το ροκάνισμα του ΕΣΠΑ! 

Φτωχότερη παιδεία σημαίνει μεγαλύτερη αμορφωσιά. … 

· Ορθώνουν νέα εμπόδια στον αγώνα για μόρφωση. Η παιδεία από δικαίωμα μετατρέπεται σε προνόμιο για όσους έχουν, η ουσιαστική μόρφωση περιορίζεται σε μια μικρή ελίτ 

· Σταμάτησαν τα περισσότερα προγράμματα στήριξης των παιδιών που συναντούν δυσκολίες στο σχολείο. Τα μαθήματα αλληλεγγύης, που ξεκίνησαν δωρεάν οι εκπαιδευτικοί σε πολλά σχολεία, δεν φτάνουν για να καλύψουν τις πολλές ανάγκες που δημιούργησε η κυβερνητική αναλγησία. 

· Χτίζουν το «νέο Λύκειο» χωρίζοντας νωρίς -νωρίς τα πρόβατα από τα ερίφια. Τελειώνοντας το Γυμνάσιο γίνεται το ξεσκαρτάρισμα: Γενικό ή Τεχνολογικό Λύκειο. Στόχος τους, να σπρώξουν περισσότερα παιδιά σε μια τεχνική εκπαίδευση που την κρατούν υποβαθμισμένη, χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα και προοπτική. Και μετά να τα παραδώσουν, φθηνό εργατικό δυναμικό, στην «αγορά εργασίας». 

· Και το Γενικό Λύκειο; Ένας ατέλειωτος μαραθώνιος εξετάσεων από την πρώτη τάξη, που εύκολα θα αποθαρρύνει όσες και όσους δεν έχουν ισχυρή οικογενειακή υποστήριξη και φροντιστήριο πίσω τους για έναν αγώνα μακράς διάρκειας και αντοχής. 

· Στη θέση της γενικής μόρφωσης, που τη χρειάζεται κάθε πολίτης μιας σύγχρονης κοινωνίας, θα διδάσκονται στο Λύκειο κάποιες αποσπασματικές γνώσεις χωρίς συνοχή. Φυσικές και κοινωνικές επιστήμες, τέχνη και πολιτισμός θα είναι κάποιες από τις «επιλογές» στο «νέο Λύκειο». 

Δεν θα τους αφήσουμε να ρημάξουν τα όνειρα μας. Για μας η παιδεία αποτελεί καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα και κοινωνικό αγαθό. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει δημόσια δωρεάν εκπαίδευση ισότιμα σε όλους, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του νέου ανθρώπου. Η άρση των ταξικών φραγμών, η απάλειψη των κάθε λογής διακρίσεων και η δωρεάν παροχή δημόσιας παιδείας υψηλού επιπέδου αποτελούν στόχους της εκπαιδευτικής αριστεράς και των συνδικαλιστικών της εκφράσεων. 

Κάθε σχολείο να γίνει κυψέλη αγώνα και αλληλεγγύης , εστία αντίστασης, για να μην περάσουν τα νέα μέτρα για να ανατραπεί αυτή η πολιτική. 

Όλες και όλοι πρέπει να ξεσηκωθούμε. Τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, πρέπει να γίνουν χώροι προβληματισμού για τα σημερινά αδιέξοδα και οργάνωσης ενός μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, αντίστασης και ανατροπής. 

Οι μαζικοί και ενωτικοί αγώνες στους δρόμους, στις πλατείες, στους χώρους εργασίας, στις σχολές και στα σχολεία είναι αυτοί που ανοίγουν δρόμους. 

ΠΥΣΔΕ – ΑΠΥΣΔΕ: Ο ρόλος τους και η στάση μας 

Μέσα στα πλαίσια της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής υποβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο ο ρόλος των υπηρεσιακών συμβουλίων και των αιρετών που συμμετέχουν σ΄αυτά. 

· Καταργήθηκαν οι εκπαιδευτικές άδειες. 

· Καταργήθηκε η συμμετοχή των αιρετών στα πειθαρχικά συμβούλια και δημιουργήθηκαν νέα με τη συμμετοχή δικαστικών. 

· Αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες τους και ανατέθηκαν απευθείας στους διευθυντές διευθύνσεων και περιφερειών. 

Πέρα όμως από την υποβάθμισή τους επιδιώκεται και η μεγαλύτερη ακόμα σύνδεσή τους με την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής 

· Επιδιώκεται, δηλαδή, τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να αποτελέσουν τον ιμάντα της προώθησης και νομιμοποίησης αντιεκπαιδευτικών σχεδίων. Ήδη χρησιμοποιούνται για τη βίαιη μετακίνηση εκπαιδευτικών από βαθμίδα σε βαθμίδα εκπαίδευσης, αλλά και από περιοχή σε περιοχή μέσα στην περιφέρεια , φέρνοντας σε απόγνωση συναδέλφους που αναγκάζονται μέσα σ΄αυτή την οικονομική κρίση να διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα το μήνα για να πάνε στα σχολεία τους. 

· Η επιβολή των μέτρων της εφεδρείας και των απολύσεων στους εκπαιδευτικούς είναι σίγουρο ότι θα επιδιωχθεί χρησιμοποιώντας τα Υπηρεσιακά Συμβούλια για την επιλογή των προς απόλυση εκπαιδευτικών. 

Είναι σαφές ότι φοβούνται και προσπαθούν να μειώσουν την παρουσία του συνδικαλιστικού κινήματος στα όργανα αυτά. Ιδιαίτερα δε θέλουν την παρουσία των αιρετών που μαζί με τις ΕΛΜΕ διεκδικούν και προσπαθούν να αποτρέψουν τις ακολουθούμενες πολιτικές, καταγγέλλοντας τις αυθαιρεσίες των διοικήσεων. Γι΄αυτό σήμερα ακόμα περισσότερο είναι αναγκαία η παρουσία και η ενίσχυση των ψηφοδελτίων των Ενιαίων Αγωνιστικών κινήσεων και της Συμμαχίας. Οι αιρετοί αυτών των ψηφοδελτίων, προσπάθησαν όλα τα χρόνια που ο κλάδος τους τίμησε με τη θέση του αιρετού, να ανταποκριθούν σε έναν άλλο ρόλο του αιρετού, που βασίζεται στη διαφάνεια και τη δημοκρατία στις αποφάσεις και στη σύνδεση με το κίνημα, στη σύγκρουση με τις αυθαιρεσίες των διοικήσεων. 

Με τις ΕΛΜΕ μπροστά παρεμβαίνουμε στα Υπηρεσιακά Συμβούλια 

Χωρίς να έχουμε αυταπάτες για το ρόλο των Υ.Σ. όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν αφήσαμε στο απυρόβλητο καμιά διοίκηση. Με την καθοριστική συμβολή των ΕΛΜΕ και των αιρετών των Κινήσεών μας στο ΑΠΥΣΔΕ και στα ΠΥΣΔΕ Αχαΐας και Ηλείας προσπαθήσαμε να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα του καθηγητή. Συμβάλλαμε με θετικά αποτελέσματα: κατοχύρωση της διαφάνειας στις τοποθετήσεις νεοδιόριστων και αναπληρωτών, στην τοποθέτηση μετατιθέμενων και αποσπασμένων συναδέλφων, στις κρίσεις στελεχών διοίκησης, δικαίωση διωκόμενων συναδέλφων. Σήμερα οφείλουμε να ενισχύσουμε την παρέμβαση μας στα Υ.Σ., να προτάξουμε στις διεκδικήσεις μας τα προβλήματα από την καθημερινή ζωή σχολείων και καθηγητών, να κατοχυρώσουμε στην πράξη να δημοσιοποιούνται τα πάντα, να υπάρχουν κριτήρια παντού, να απαιτήσουμε αντί των αποσπάσεων στα γραφεία να γίνουν προσλήψεις σε θέσεις διοικητικού προσωπικού σε σχολεία και γραφεία, οι αιρετοί να συμμετέχουν με αποφάσεις του κλάδου στα Υ.Σ. 

Μαχητική, ανυπότακτη και θαρραλέα παρουσία στα Y. Σ. 

Αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε ξανά την ψήφο των συναδέλφων στα πλαίσια των συλλογικών αρχών που έχουμε διατυπώσει και καθορίζουν τη δράση μας: Κατάργηση απόρρητου, δημοσιοποίηση, αντιδιαχειριστική στάση, σύνδεση με τις ΕΛΜΕ, εναλλαγή. Μια μαχητική, ανυπότακτη και θαρραλέα παρουσία στα Y.Σ., από κοινού με ένα εφάμιλλο εκπαιδευτικό κίνημα, μπορούν να ορθώνουν σοβαρά εμπόδια στο διοικητικό - κρατικό αυταρχισμό, ιδιαίτερα σήμερα που κύρια πλευρά του θα έχει την εφαρμογή της αξιολόγησης με στόχο τις απολύσεις. 

ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ 

στηρίζουμε - ψηφίζουμε: 
ΓΙΑ ΠΥΣΔΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΓΙΑ ΠΥΣΔΕ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΓΙΑ ΗΛΕΙΑ, ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  

ΓΙΑ ΑΠΥΣΔΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΙΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΙΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ



ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΣΧΟΛΕΙΟ
  ΚΛΑΔΟΣ




ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 16

ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
10ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 03
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ   ΠΑΥΛΟΣ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΥΜΝ. Ν. ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
ΠΕ04
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1ο ΓΥΜΝ. ΑΙΓΙΟΥ [ ΑΠ. ΓΕΛ ΔΑΦΝΗΣ]
ΠΕ 04
ΑΜΠΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
16ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΥΜΝ. ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ
ΠΕ01
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΕΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΠΕ 02
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ
ΠΕ02
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ
2ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 12
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΟΥΣ. ΣΧΟΛ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ
ΠΕ03
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ04
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 18
ΑΣΜΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο ΓΥΜΝ. ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ13
ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΕΕΕΚ ΑΧΑΪΑΣ
ΠΕ 02
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΓΕΛ. ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
ΠΕ 02
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΛ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ
ΠΕ19
ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
13ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΒΟΓΙΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΕΙΡ. ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΒΟΛΤΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2η ΕΠΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 17.Ο7
ΒΡΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
1ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ03
ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ
 ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΕΣΠ. ΓΥΜΝ. ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ04
ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
7ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΓΑΛΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
3ο  ΓΕΛ   ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ04
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 12
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο ΕΠΑΛ  AMAΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ03
ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
ΔΗΜΟΣ
1ο   ΓΕΛ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ02
ΓΙΑΝΟΥΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6ο   ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ02
ΓΚΑΝΑΒΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
1ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 12
ΓΚΕΚΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΘΕΣΗ  ΤΟΥ  ΠΥΣΔΕ
ΠΕ 19
ΓΚΙΖΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΛ   ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΠΕ  03
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΥΜΝ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ
ΠΕ 07
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΛΑΛΑ
ΠΕ02
ΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ
21ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 12
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 ΣΤΑΥΡΟΣ
3ο ΓΥΜΝ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ17
ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ
3ο  ΓΕΛ   ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ  03
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
20ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΔΗΜΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ
3ο  ΓΕΛ   ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ04
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
1ο ΓΕΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ03
ΔΙΠΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΛΕΧΑΙΝΩΝ
ΠΕ08
ΔΟΞΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ02
ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΜΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΖΑΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
1ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ04
ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΓΕΛ ΘΕΡΜΟΥ
ΠΕ 11
ΖΕΝΖΕΦΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2η ΕΠΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 18
ΖΗΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΠΑΛ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
ΠΕ09
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
 ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΓΕΛ ΛΑΛΑ
ΠΕ03
ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
1ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ04
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΛ  ΑΣΤΑΚΟΥ
ΠΕ02
ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ
8ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 19

ΚΑΛΟΥ - ΒΕΝΑΡΔΑΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΑΛ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΕ17
ΚΑΜΖΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
1ο ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΕ- ΤΕ 01
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΥΜΝ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΠΕ 17
ΚΑΝΙΣΤΡΑ ΕΦΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΚΑΡΑΒΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΛ. Κ. ΑΧΑΙΑΣ
ΠΕ 03
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΛ.ΡΙΟΥ
ΠΕ 02
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
3ο ΓΥΜΝ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ04
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΛ  ΘΕΡΜΟΥ
ΠΕ03
ΚΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝ.  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ03
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΥΜΝ ΛΑΜΠΕΙΑΣ
ΠΕ05
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
6ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 14
ΚΛΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
 ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
ΠΕ04
ΚΟΚΟΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
6ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΚΟΛΟΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
5ο  ΓΕΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ03
ΚΟΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
11ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΚΟΝΤΖΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
2ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΚΟΝΤΟΜΕΡΚΟΣ  ΝΙΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3ο ΓΕΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ06
ΚΟΠΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΛ. Κ. ΑΧΑΙΑΣ
ΠΕ 02
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ
8ο ΓΕΛ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΚΟΤΣΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΦΙΟΝΑ)
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΒΑΡΔΑΣ
ΠΕ04
ΚΟΥΒΕΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΩ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ03
ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΛ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕ04
ΚΟΥΡΗ ΗΡΑ - ΕΙΡΗΝΗ
ΓΑΒΡΙΗΛ
1ο ΓΕΛ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΚΟΥΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο  ΓΥΜΝ.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΠΕ11
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
 ΚΩΝ/ΝΟΣ
1ο ΓΥΜΝ. ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ11
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΑ   ΙΩΑΝΝΑ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΠΕ02
ΚΡΙΑΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2ο ΓΕΛ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ04
ΚΥΡΓΙΟΥ ΣΒΕΤΛΑΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
18ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΜΙΧΑΗΛ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΠΑΛ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΠΕ04
ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΛ. ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
ΠΕ 04
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΥΜΝ. Κ. ΑΧΑΙΑΣ
ΠΕ 04
ΛΑΖΑΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΗΛΙΑΣ
13ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 19
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
ΠΕ02
ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
ΠΕ02
ΛΙΑΓΚΟΥΡΑ ΑΛΕΞΙΑ
 ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΥΜΝ. ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
ΠΕ05
ΛΙΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1ο  ΓΕΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ02
ΛΥΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ10
ΜΑΝΔΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ09

ΜΑΝΕΣΙΩΤΗ ΠΕΝΤΖΕΧΡΗ (ΤΖΟΥΛΙΑ)
 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
1ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ19
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ
ΓΕΛ  ΘΕΡΜΟΥ
ΠΕ04
ΜΑΣΤΡΑΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΠΕ 02
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΑΝΝΑ
 ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
1o ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ04
ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΒΑΡΔΑΣ
ΠΕ03
ΜΕΪΜΕΤΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
6ο   ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ 03
ΜΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
1ο ΓΕΛ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΜΗΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3ο  ΓΕΛ   ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ03
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1ο ΓΥΜΝ. ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ02
ΜΙΧΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
2ο ΓΥΜΝ. ΑΙΓΙΟΥ
ΠΕ 11
ΜΟΥΡΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ 
ΧΡΗΣΤΟΣ
1ο  ΓΕΛ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ04
ΜΠΑΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
3ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 18
ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 ΣΟΛΩΝΑΣ
1ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ12
ΜΠΑΡΑΚΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
8ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 06
ΜΠΑΡΛΙΓΚΑ ΑΝΝΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΛ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ
ΠΕ 02
ΜΠΕΛΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΛ ΠΕΛΟΠΙΟΥ
ΠΕ09
ΜΠΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 ΙΩΑΝΝΗΣ
2ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ02
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΛΑΠΠΑ
ΠΕ 17
ΜΠΟΥΡΔΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΥΜΝ. ΧΑΛΑΝΡΙΤΣΑΣ
ΠΕ 04
ΜΠΟΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
2ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 12
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΕΙΡ. ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 08
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
18ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
 ΚΩΝ/ΝΟΣ
3ο ΓΥΜΝ. ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ16
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
 ΚΩΝ/ΝΟΣ
3ο ΓΥΜΝ. ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ16
ΝΤΑΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΥΜΝ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ
ΠΕ06
ΝΤΑΦΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
13ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ12.10
ΝΤΙΡΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
7ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 06
ΝΤΟΥΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΛΥΚ. ΡΙΟΥ
ΠΕ 02
ΞΥΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ02
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΠΑΪΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
16ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΠΑΜΠΟΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
3ο  ΓΕΛ   ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ03
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 02
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ06
ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
1ο ΓΥΜΝ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ04
ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΑ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2ο ΓΥΜΝ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ11
ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
2ο ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ [ΑΠ. Α' ΑΧΑΪΑΣ]
ΠΕ 17
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΠΑΛ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ04
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΠΕ11
ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
 ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
ΠΕ02
ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΗΛΙΑΣ
ΓΥΜΝ. ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΕ 02
ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΕΕΕΕΚ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ20
ΠΕΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ
11ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 03
ΠΙΤΣΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο  ΓΕΛ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ03
ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ02
ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5ο ΓΕΛ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 04
ΡΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΟ  ΓΥΜΝ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ04
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΒΑΣΩ
 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
1ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ12
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΥΜΝ. ΛΕΧΑΙΝΩΝ
ΠΕ04
ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΥΜΝ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕ04
ΣΑΡΡΗ ΑΡΓΥΡΩ
 ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΥΜΝ. ΠΕΛΟΠΙΟΥ
ΠΕ19
ΣΑΡΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
1ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 11
ΣΑΦΟΥΡΗ ΜΑΡΘΑ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο ΓΥΜΝ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ03
ΣΙΑΚΟΒΕΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ
ΓΕΛ. Κ. ΑΧΑΙΑΣ
ΠΕ 09
ΣΙΑΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ
ΗΛΙΑΣ
5ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 12
ΣΚΑΠΕΤΟΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
ΠΕ05
ΣΟΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
1ο ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΟΥ
ΠΕ 02
ΣΠΑΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΕΛ ΒΟΥΝΑΡΓΟΥ
ΠΕ03
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΠΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΕ0 1
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΣΠ. ΓΥΜΝ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ02
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
18ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 17.04
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ
12ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 11
ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
1ο  ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ03
ΣΦΗΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
1ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ06
ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΕΛ  ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΠΕ02
ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ
ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ
3ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ 19
ΤΟΓΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
3ο ΓΥΜΝ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ02
ΤΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
2ο  ΓΕΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ04
ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΛ ΖΑΧΑΡΩΣ
ΠΕ14
ΤΣΑΡΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΕ11
ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ
1ο ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ 18
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
14ο ΓΥΜΝ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΕ03
ΦΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΥΜΝ. ΦΑΡΩΝ
ΠΕ 02
ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΥΜΝ. ΟΒΡΥΑΣ
ΠΕ 06
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ  ΓΥΜΝ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΕ 16
ΧΑΣΙΩΤΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ
1ο ΓΥΜΝ. ΠΑΡΑΛΙΙΑΣ
ΠΕ 17
ΧΟΥΡΧΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1ο ΓΥΜΝ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΠΕ08
ΧΟΥΣΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΛ. ΛΑΠΠΑ
ΠΕ 04
VAN  HATTEM  GERART   
GERART

1ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΕ07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή