Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ(1) ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2013

Συνεχίστηκε και σήμερα στην ΔΟΥ Μεσολογγίου με πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών η δράση απέναντι στα μή ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας. Το κίνημα της Πανελλαδικής Κίνησης Πολιτών Ενάντια στα μή ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας φαίνεται να παίρνει διαστάσεις αφού οι πολίτες αρχίζουν να ......
συνειδητοποιούν πως πρέπει να διεκδικούν το δίκιο τους απέναντι στην κάστα των κλεφτών οι οποίοι δεν ανταποδίδουν τα χρηματικά ποσά που πληρώνουν οι πολίτες στους δρόμους, καταντώντας ετσι το οδικό δίκτυο σε μια απέραντη καρμανιόλα που οδηγεί στον θάνατο εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενας εκ των υπαλλήλων της ΔΟΥ αρνήθηκε να παραλάβει τις αιτήσεις στον τομέα αυτοκινήτου, παρ’ολο που δόθηκε στους πολίτες αριθμός πρωτοκόλου των εγγράφων που κατατέθηκαν, μετά όμως απο εξηγήσεις των αρμοδίων της κίνησης παρελήφθησαν κανονικά ολες οι αιτήσεις. Η κατάθεση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες για όσους ακολουθούν τη δράση των συμπολιτών μας.





ΠΡΟΣΟΧΗ

Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ(1) ΕΥΡΩ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Η ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή