Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Θ. ΚΑΡΤΕΡΟΣ: Προς πάσα κατεύθυνση...

Τάγματα εφόδου στη χώρα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά, είπε ο πολύς Δένδιας απευθυνόμενος στα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής, που φώλιασαν με το υπό εκκόλαψη αβγό τους –και με την ψήφο του λαού παρακαλώ- στη Βουλή. 
Η προειδοποίηση έλαβε χώρα κατά τη συζήτηση με αφορμή τα ωραία της Κορίνθου και ο αρμόδιος για τη δημόσια τάξη προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: Τέτοιες απόπειρες θα συντριβούν, είπε. Ο νόμος θα εφαρμοστεί απαρεγκλίτως προς πάσα κατεύθυνση. Και τα ‘καναν πάνω τους ο Κασιδιάρης κι ο Μιχαλολιάκος. 
ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ 
Γιατί τώρα, αν έχεις λίγη πείρα, σε πιάνει ανατριχίλα όταν ακούς αυτό το προς πάσα κατεύθυνση; Μα γιατί απλούστατα κάθε φορά που οι αρμόδιοι της καταστολής το λένε, πρόκειται για ξεκάρφωμα. Μια ζωή που η δεξιά, το παρακράτος, οι ακροδεξιοί, οι συμμορίες, οι ναζί, κάνουν όργια, οι αρμόδιοι της καταστολής πιπιλάνε την ίδια καραμέλα: Προς πάσα κατεύθυνση. Και ...εφαρμόζουν τις περί δημοσίας τάξεως αντιλήψεις τους στις πλάτες των αριστερών, των διαδηλωτών, των απεργών και σήμερα των μεταναστών –του κάθε παρία που έχει την ατυχία να βρεθεί στη λάθος κατεύθυνση. 
Να κι ο Δένδιας τώρα. Προειδοποιεί τον γενναίο Κασιδιάρη –πέντε δέκα μαζί κακοποιούμε και σκοτώνουμε άοπλους επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους- αλλά δέρνει όλους τους άλλους εκτός από τους κασιδιάρηδες. Ούτε έναν από τους νταήδες της Κορίνθου δεν έπιασαν οι δυνάμεις του Ξενίου Διός κι αυτός μας παραμυθιάζει ότι θα τους συντρίψει. Ούτε έναν δεν έπιασαν γενικώς και ποτέ, ενώ είναι εκατοντάδες τα θύματα της δολοφονικής τους δράσης. Και όχι μόνο ανέχεται ο κάθε Δένδιας τα τάγματα εφόδου, αλλά και τα εξοπλίζει ιδεολογικά και εθνικοπατριωτικά –προς πάσα κατεύθυνση.
Στο μεταξύ, προς την άλλη κατεύθυνση η παραγωγικότητα της καταστολής πάει μια χαρά. Στη Χαλυβουργία, στη Χαλκιδική, στο πογκρόμ εναντίον των μεταναστών, η κατά Δένδια δημόσια τάξη δείχνει τα δόντια της. Και η κατά Σαμαρά μηδενική ανοχή δείχνει τα νύχια της. Για να αποδειχτεί για άλλη μια φορά, πρώτον, ότι τα ζόμπι της δεξιάς πάντα βλέπουν σαν ξαδέλφια τους φασίστες, τους ακροδεξιούς και τους παρακρατικούς. Και δεύτερον, όταν εξαπολύουν μπούρδες για εφαρμογή του νόμου προς πάσα κατεύθυνση θα πρέπει όλοι να περιμένουμε το χειρότερο. Προς μία κατεύθυνση, εννοείται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή