Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Χωρίς λογική το μέτρο αύξησης των τιμών εισιτηρίων όλων των μέσων μεταφοράς

Σχετικά με την αύξηση των τιμών εισιτηρίου σε όλα τα μέσα μεταφοράς η συν-εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ζωή Βροντίση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ακόμα μια φορά η κυβέρνηση επιδεικνύει την προχειρότητα της θεσπίζοντας μέτρα για την καθολική αύξηση των τιμών των εισιτηρίων τη στιγμή που όλα τα μέτρα της καρατομούν κυρίως τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα. Τα άτομα που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ είναι κυρίως οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι με αποτέλεσμα αυτό το μέτρο να είναι ένα ακόμα βάρος στην πλάτη τους, ενώ ....αντίθετα οι μεγαλο-εισοδηματίες δεν έχουν καμία επίπτωση από το μέτρο.
Επιπλέον οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουμε την πολιτική αναβάθμισης της χρήσης μαζικών μέσων μεταφοράς με στόχο τη μείωση χρήσης ΙΧ και συνεπώς τη μείωση εξάρτησης από εισαγωγές καυσίμων και την επακόλουθη βελτίωση που η πολιτική αυτή θα επιφέρει στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της χώρας. Η κυβέρνηση δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την μακροπρόθεσμη επίπτωση των πολιτικών της επιλέγοντας την εύκολη λύση αύξησης των τιμών και αγνοεί την υποβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης που αυτή επιφέρει στους πολίτες.»
Περισσότερες πληροφορίες
Ζωή Βροντίση: 6971892553

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή