Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μαθητής χτύπησε τον διευθυντή του σχολείου στο Αγρίνιο!

Πρωτοφανές σε Λύκειο του Αγρινίου! Μαθητής, πρόεδρος του 15μελούς μάλιστα, χτύπησε, χθες, τον διευθυντή μπροστά στους συμμαθητές του ! Ο μαθητής ανέβηκε να πάρει το λόγο την ώρα που ο διευθυντής του σχολείου μιλούσε στα υπόλοιπα παιδιά. Εκνευρίστηκε όμως γιατί ο διευθυντής του είπε να πάει στη θέση του και τότε του κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο!
Ο διευθυντής είπε στους συγκεντρωμένους μαθητές ότι «είναι μάρτυρες της επίθεσης» αλλά δεν απέβαλε τον μαθητή και πρόεδρο του 15μελούς του σχολείου (που τυγχάνει να είναι και… μεγαλύτερης ηλικίας)! 
Ο διευθυντής τόνισε ότι θα κάνει αναφορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της περιοχής (δικό μας- για ποιο λόγο θα κάνει αναφορά αφού το αρμόδιο όργανο για τον έλεγχο παραβατικής συμπεριφοράς μαθητή είναι ο ίδιος και ο Σύλλογος των διδασκόντων!!) ενώ κάτι ανάλογο θα πράξει και ο σύλλογος Γονέων του σχολείου που θα συζητήσει για το θέμα την Τετάρτη.
Μπορεί να είναι κοινό μυστικό ότι η ενδοσχολική βία είναι σε έξαρση ωστόσο το σίγουρο είναι πως τετοιο συμβάν έχει χρόνια να καταγραφεί στην περιοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή