Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

A & B ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α΄ & Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
4 / 6 / 2013
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ
Συναδέλφισσες, φοι
Τα δύο Δ.Σ των Α΄ & Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας μετά τις εφιαλτικές για τον κλάδο και το δημόσιο σχολείο εξελίξεις (αύξηση ωραρίου, επιστράτευση, ανακοίνωση από το Υπουργείο χιλιάδων πλεονασμάτων, προώθηση Π.Δ για αναγκαστικές ..... μεταθέσεις, για διαθεσιμότητες), συνεδριάσαμε εκτάκτως και από κοινού, εκτιμήσαμε και αποφασίσαμε τα παρακάτω.

α) Η συγκυβέρνηση έχει μεθοδεύσει και προχωρεί όχι μόνο σε υποχρεωτικές μεταθέσεις αλλά και σε μαζικές απολύσεις καθηγητών.

β) Η κατάσταση γίνεται πλέον ιδιαίτερα τραγική και απαιτείται από όλους τους εκπαιδευτικούς η μέγιστη δυνατή συστράτευση και κινητοποίηση του κλάδου για την αποτροπή των όποιων κυβερνητικών σχεδιασμών.

Έτσι τα Δ.Σ των δύο ΕΛΜΕ

α) Καλούμε όλους τους συναδέλφους των ΕΛΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 6/6 στη 13.00 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενάντια στα τεχνητά πλεονάσματα – αναγκαστικές μεταθέσεις – απολύσεις. 

β) Απαιτούμε από την ΟΛΜΕ να συγκαλέσει άμεσα Γενικές Συνελεύσεις και Γ.Σ. Προέδρων και να αναλάβει πρωτοβουλίες ενεργοποίησης φορέων και συλλογικοτήτων.

γ) Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και πορείες την Δευτέρα 10/6/2013 το απόγευμα σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Συνάδελφοι,

Μας αμφισβητούν το δικαίωμα στην εργασία, διαλύουν το Δημόσιο σχολείο.!!

Κανείς πλέον δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχος.

Καλούμε τους συναδέλφους σε διαρκή αγωνιστική επαγρύπνηση, γιατί θεωρούμε ότι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα είναι ραγδαίες. 

Για τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Κατσαρός Κωνσταντίνος                            Καραμητσόπουλος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή