Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Σήμερα το μεσημέρι η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σήμερα μετά τη 1:00΄ το μεσημέρι ανακοινώνονται στα Λύκεια όλη της χώρας οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας. 
Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β΄ θα μπορούν από τη 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής να βρίσκουν την βαθμολογία τους και....... στην ιστοσελίδα   
http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Σε ό,τι αφορά τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.

Από σήμερα θα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr  τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β΄ και των ΕΠΑΛ- Α. Έτσι, οι υποψήφιοι θα μπορούν να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή. Επίσης, από την Παρασκευή 21-6-2013 ως και την Παρασκευή 28-6-2013, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή