Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Κοινό συλλαλητήριο ΟΛΜΕ με ΠΟΕ-ΟΤΑ το Σάββατο

Κοινό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν η ΟΛΜΕ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και άλλες ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χαρακτηρίζουν το ενδεχόμενο απολύσεων, διαθεσιμότητας ή υποχρεωτικής μετάθεσης εκπαιδευτικών ως «Αιτία πολέμου» ενώ ζητούν από τον υπουργό Παιδείας να διαψεύσει δημόσια τα......δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μέχρι τις 8 Ιουλίου 8.000 εκπαιδευτικοί θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Σε σχετική ανακοίνωση της η ΟΛΜΕ δηλώνει επίσης ότι αύριο θα επιδιώξει με παράσταση διαμαρτυρίας, να λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.
Τέλος, επισημαίνεται ότι στο 16ο συνέδριο της Ομοσπονδίας, που αρχίζει τις εργασίες του την επόμενη Κυριακή 30-6-13, στην Αθήνα, θα λάβει αγωνιστικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα. Καλούν δε σε συγκρότηση κοινού μετώπου με όλους τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο απόλυσης/διαθεσιμότητας, προειδοποιώντας: «Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι σε αγωνιστική ετοιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή