Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 18/7/2013 – Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

Με μια Γενική συνέλευση των 250 συναδέλφων, ενώ ο Ιούλιος βαίνει προς ο τέλος του τις μέρες που η κυβέρνηση επιτίθεται σφοδρά στα δημόσια αγαθά με τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο επίκεντρο και την κατάργηση της μονιμότητας των δημ. υπαλλήλων και εκπαιδευτικών ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
Η Εκπ. Παρέμβαση αποτελεί κεντρικό μοχλό στην ανάλυση και τις προτάσεις....που πέρασαν από συνεχή προηγούμενη επεξεργασία. Το ριζοσπαστικό κομμάτι των συναδέλφων είναι παρόν και αποφασιμένο. όλα ανοιχτά για το κίνημα της Αχαίας με τους καθηγητές δυνάμει πρωτοπόρους… Στα χέρια μας οι εξελίξεις της αντίστασης στο δρόμο της ανατροπής.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 18/7/2013.
Συνάδελφοι
Η Γενική Συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Αύριο Παρασκευή 19/7/2013 και ώρα 10:00, καλούμε, όσους περισσότερους συνάδελφους μπορούν, να έλθουν στο κέντρο αγώνα στον Έσπερο, ( πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου), για κατασκευή πανό – μαύρων σημαιών και καταμερισμό εργασιών σχετικά με τις πρωτοβουλίες που αποφασίσαμε.
2. Την Δευτέρα 22/7/2013 το πρωί, ώρα 10:00, (ημέρα που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα οι συνάδελφοι μας), σας καλούμε μαζικά μαζί με τους γονείς και τους μαθητές μας, σε συγκέντρωση – πορεία – διαμαρτυρία στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Nομού Αχαΐας.
3. Προχωράμε σε διερεύνηση της δυνατότητας να οργανώσουμε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, στα Τεχνικά σχολεία, δύο εκδηλώσεις, με θέμα Παιδεία – Υγεία – Ρεύμα και Νερό.
4. Μπλοκάρουμε μαζικά την Πέμπτη 25/7/2013, την λειτουργία των Επαγγελματικών Λυκείων και ΕΠΑΣ. Καλούμε στην παραπάνω κινητοποίηση να συμμετάσχουν γονείς και μαθητές.
5. Καλούμε σε σύσκεψη τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
6.Καλούμε το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. να καταρτίσει άμεσα πρόγραμμα δράσης για τις αρχές Σεπτεμβρίου.
7. Καλούμε τα σχολεία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης να συνεχίσουν τις εγγραφές των μαθητών σε όλους τους Τομείς και Ειδικότητες όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
8. Προχωράμε σε διαμαρτυρία στα γραφεία των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση σε επόμενη κινητοποίηση. 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος              Ο Γραμματέας

Σταμούλης Θόδωρος   Ψαρράς Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή