Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ‏

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΩΝ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Β' ΕΛΜΕ) 
B΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΛΕΤΗ 7 – 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ 
 ΤΗΛ: 26410 24175 
 E-MAIL: belmeait@gmail.com 
 ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: belmeait.blogspot.com 
ΑΓΡΙΝΙΟ 10-7-2013 
ΑΡ. ΠΡΩΤ : 41 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Συνάδελφοι
Η εγκληματική συνέργεια κυβέρνησης και τρόικας, με τη συναίνεση και τη συνενοχή του υπουργού παιδείας, καταδικάζει σε «ξαφνικό θάνατο» χιλιάδες καθηγητές στέλνοντάς τους στην ανεργία.
Με ένα non paper καταργούνται τρεις ολόκληροι τομείς στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ. Χιλιάδες μαθητές που θα αναζητούν από το Σεπτέμβρη το σχολείο τους.....
δεν θα το βρίσκουν.
Παραχωρείται έτσι ένα μεγάλο φιλέτο της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης βορά στον αδηφάγο ιδιωτικό τομέα. Και έπεται συνέχεια…
Καταγγέλλουμε αυτή την ανάλγητη πολιτική, που διαλύει κυριολεκτικά το δημόσιο σχολείο πριμοδοτώντας ταυτόχρονα την ιδιωτική εκπαίδευση, στέλνει απευθείας στην ανεργία χιλιάδες εκπαιδευτικούς και καταδικάζει στην εξαθλίωση τις οικογένειές τους.
Σήμερα μετά τη συνάντηση του προέδρου του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας με εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων αποφασίσαμε και καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και κάθε πολίτη, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας στο Μεσολόγγι την Πέμπτη 11/7/2013 στις 11.00 πμ. για να καταδικάσουμε αυτή την πολιτική, που συνθλίβει τη δημόσια εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

Στον αγώνα για κρατήσουμε ζωντανό το Δημόσιο Σχολείο δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Σημ: Την ίδια ώρα που 2500 συνάδελφοι μας πετιούνταν στο δρόμο ο Υπουργός κ. Αρβανιτόπουλος διαφήμιζε, με την παρουσία του στα εγκαίνια, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δηλώνοντας χωρίς ίχνος ντροπής ότι: «Τέτοιες επενδύσεις και πρωτοβουλίες σηματοδοτούν μία νέα εποχή για την πόλη και τη χώρα γενικότερα». Καλύτερη απόδειξη ακόμα και για τους δύσπιστους για το που το πάνε το πράγμα δεν υπάρχει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καραμητσόπουλος               Γιώργος Μπέστιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή