Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Εξετάσεις και με επιστράτευση. Τρομοκρατούν τους καθηγητές για να μην απεργήσουν! - videio δηλώσεις Υπουργού και Προέδρου ΟΛΜΕ

Ρεπορτάζ: Σ. Σταθόπουλος – Α. Τριανταφύλλου  
Αποφασισμένος ακόμα και να επιστρατεύσει τους εκπαιδευτικούς είναι ο πρωθυπουργός στην περίπτωση που αποφασίσουν να απεργήσουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Στο Μαξίμου τονίζουν κατηγορηματικά πως «οι εξετάσεις θα διεξαχθούν ομαλά και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε» αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά εκτιμούν πως η κυβέρνηση έχει την κοινή.......γνώμη με το μέρος της. «Κανείς δεν μπορεί να κρατά υπό ομηρεία χιλιάδες υποψηφίους και να παίζουν με τα όνειρα και τις αγωνίες τους» σημείωναν χαρακτηριστικά. 
Στο Μαξίμου θα αναμένουν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΔΣ της ΟΛΜΕ (σήμερα Πέμπτη 9-5-2013) και την εισήγηση που θα κάνουν προς τις τοπικές ΕΛΜΕ και στην συνέχεια η κυβέρνηση θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον υπουργό Παιδείας και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις. «Την ώρα που αρχίζει να σταθεροποιείται η οικονομική κατάσταση της χώρας, και φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ, οι καθηγητές επέλεξαν να τραβήξουν το σχοινί» έλεγε στο Real.gr κυβερνητικό στέλεχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή