Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Οι εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ στις 29 Νοεμβρίου

Την τακτική γενική συνέλευση & εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο – Ε.Ε. καθώς και αντιπρόσωπων στο νομ. τμήμα της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 η Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας στο Αγρίνιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση:
«Το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στην τακτική ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα «ΑΝΕΣΙΣ» στο Αγρίνιο και ώρα 9:00 πμ καθώς και στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου με έναρξη 1:30 μμ, με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΜΕΡΟΣ Α΄: Γενική Συνέλευση στην Αίθουσα «ΑΝΕΣΙΣ»
• Διαπίστωση απαρτίας 9:00 πμ.
• Εκλογή Προεδρείου Συνέλευσης
• Έκθεση Ε.Ε. - Οικονομικός Απολογισμός 
• Απολογισμός Αιρετών
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
• Κριτική στα πεπραγμένα
• Ψηφοφορίες.
ΜΕΡΟΣ Β΄: Ψηφοφορία στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου
1. Η ψηφοφορία διαρκεί από 1:30 μμ έως 7:00 μμ.
2. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα, λόγω της άσχημης έως τραγικής οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, να προτείνει προς τη Γ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. η ετήσια συνδρομή να μειωθεί για φέτος στα 20 ευρώ. (Υπενθυμίζουμε ότι από το συνολικό ποσό κάθε συνδρομής τα 15 ευρώ αποστέλλονται στη Ο.Λ.Μ.Ε.).
3. Η τακτοποίηση των συνδρομών μας μπορεί να γίνεται κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας. 
4. Η παρουσία όλων μας είναι σήμερα απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε. H συνέχεια της Ε.Λ.Μ.Ε. καθορίζεται και από τη συμμετοχή μας στις εκλογικές διαδικασίες.
5. Οι υποψηφιότητες για νέο Δ.Σ. - Ε.Ε. & αντιπροσώπων Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. μέχρι την Παρασκευή 23/11/2012 και ώρα 8 μμ. Καμιά υποβολή υποψηφιοτήτων δεν θα γίνει δεκτή μετά την παραπάνω ημερομηνία.
6. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν το Σύλλογο των Καθηγητών.»
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή