Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νέα αναβολή της δίκης των τριών για την "επίθεση" στον Γερμανό πρόξενο

Αγαπητός: Δεν τους φοβόμαστε μας φοβούνται - Βίντεο
Νέα αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου πήρε η δίκη των τριών κατηγορούμενων για το επεισόδιο σε βάρος του γερμανού πρόξενου.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης -μετά την πρώτη αναβολή που ζήτησαν και πήραν το περασμένο Σάββατο οι κατηγορούμενοι, αυτή τη φορά λόγω απουσίας των μαρτύρων αστυνομικών οι οποίοι επικαλέστηκαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις. 
Οι τρεις συλληφθέντες, δύο δημοτικοί υπάλληλοι κι ένας συνδικαλιστής εκπαιδευτικός, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παράνομης βίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Επιπλέον, σε βάρος ενός εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη και για απείθεια, διότι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε δακτυλοσκοπική εξέταση.
Έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν και σήμερα εκατοντάδες συνάδελφοι των τριών εργαζομένων, συνδικαλιστές από το .....
χώρο της Εκπαίδευσης και των ΟΤΑ, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν. Το «παρών» έδωσαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μικροένταση υπήρξε όταν οι συγκεντρωθέντες επιχείρησαν να εισέλθουν στο δικαστικό μέγαρο. Κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια οι κατηγορούμενοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή