Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Απογοητευτική η προσέλευση διαδηλωτών.

Πριν από λίγο ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΓΣΣΕ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm ότι είναι πενιχρή η προσέλευση διαδηλωτών στις σημερινές εκδηλώσεις. Το γεγονός αυτό φυσικά το απέδωσε στην μη κυκλοφορία των ΜΜΜ, αλλά αν κρίνουμε και από τις προηγούμενες απογοητευτικές διαδηλώσεις, τότε μάλλον το πρόβλημα είναι βαθύτερο.
Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον ανυπόληπτο κομματικό συνδικαλισμό που βγάζει τον κόσμο…. στο δρόμο για μια περατζάδα από το Σύνταγμα, με ολίγα χημικά και μολότοφ, προκειμένου να δικαιολογήσει την ύπαρξή του και τη διατήρηση των προνομίων του, τη στιγμή που ο εργαζόμενος λαός, τον οποίο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προστατεύει το συνδικαλιστικό κίνημα, εξαθλιώνεται από τα κομματικά αφεντικά του.
Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως η όποια πλέον διαδήλωση είναι απλά μια θεατρική εκδήλωση και δεν προσφέρει τίποτα ενάντια στις αποφάσεις του πολιτικού συστήματος. Αν θέλουν λοιπόν οι κομματικοί συνδικαλιστές ας κηρύξουν απεργία διαρκείας μέχρι την πλήρη ανατροπή του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος και των θεσμών που το κρατούν στη ζωή. Τότε θα βγούμε όλοι στους δρόμους. Διαφορετικά ας καθίσουν στα κομματικά «αυγά» τους.

Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή