Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Κατάληψη λόγω πενταήμερης

Κατέλαβαν το 3ο Λύκειο Αγρινίου σήμερα τα ξημερώματα μαθητές της Τρίτης Λυκείου με μόνο τους αίτημα την πραγματοποίηση και φέτος της πενταήμερης εκδρομής. Υποστηρίζουν ότι οι καθηγητές αρνούνται να συνοδέψουν τα παιδιά στην εκδρομή χωρίς να τους εξηγούν το λόγο.
Μαθητές που πήραν την πρωτοβουλία της κατάληψης ζητούν την κατανόηση των συμμαθητών τους λέγοντας πως «δεν θέλουν να τους στερήσουν το μάθημα ειδικά μάλιστα όταν κάποιοι δεν έχουν καν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν φροντιστήρια» ωστόσο επισημαίνουν πως δεν προτίθενται να ανοίξουν το σχολείο αν δεν .... βρεθεί συμβιβαστική λύση με τους καθηγητές.
Τι συμβιβαστική λύσε ρε... παιδιά ρωτάτε αν υπάρχει σάλιο στους καθηγητές; Οι καθηγητές που υπηρετούν στη ΔΙΔΕ Αιτωλ/νίας δεν έχουν πάρει ουδέποτε (εκτός εξαιρέσεων...) την ημερήσια αποζημίωση που διακινούνται στις πολυήμερες εκδρομές (διανυκτέρευση), γιατί κάποια "στελέχη" της, τρωκτικά ροκάνιζαν... τον αντίστοιχο κωδικό (0711) για παραστάσεις-μετακινήσεις!  Γι' αυτά δεν μιλάει κανένας. Και εμείς που τα βγάλαμε στη φόρα παιδιά ακόμα τρέχουμε στα δικαστήρια. Το τελευταίο για τους αγνώμονες και "επιλήσμονες" συναδέλφους της Συμμαχίας. Περιμένουμε τις αποκαλύψεις του νέου αιρετού στο ΠΥΣΔΕ.
Με πληροφόρηση από το  http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή