Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τα αποτελέσματα εκλογών για Υ.Σ. των καθηγητών Αιτωλ/νίας (Δείτε το σχόλιο)

Στους συνημμένους πίνακες θα βρείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ανά συνδυασμό των εκλογών της 5-11-2012 για την ανάδειξη των αιρετών αντιπροσώπων στα συμβούλια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Μέχρι το μεσημέρι θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας.

Συνημμένα αρχεία:


Στο ΠΥΣΔΕ Ν. Ηλείας η "ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) πήραν και τους δύο (2) αιρετούς.
Με έκπληξη βλέπουμε στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας η ΔΑΚΕ (ΝΔ) να κρατά την 1η θέση! Βλέπεις από την μία το ρουσφέτι από την άλλη η βουλιμία του ατομικισμού, που διακρίνει αυτόν το χώρο, το δούνε και λαβήν με την διοίκηση της εκπαίδευσης και όχι μόνο (θα ασχοληθούμε σε λίγο με ένα θέμα που έχει οσμή σκανδάλου και εμπλέκονται πολλοί στη ΔΙΔΕ και ακουμπάει και την πρωτιά της ΔΑΚΕ), δίνουν φτερά στους τροϊκανούς εντός και εκτός της χώρας για να "πάρουν" κεφάλια.... Αλήθεια δεν τους ενδιαφέρει η κατοχή της χώρας μας; 
Να ξέρουν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι και οι της ΠΑΣΚ (που καταποντίστηκε για τις αμαρτίες χρόνων), ότι με την χθεσινή εκλογική τους συμπεριφορά ψήφισαν ουσιαστικά τα μέτρα ναι.. αποδέχεστε το ξεπούλημα της χώρας και τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, την κατάργηση του εφάπαξ, της σύνταξης και τον μισθό Κίνας που θα παίρνουμε Αρκείστε για όλα αυτά να μουρμουρίζεται κάθε μέρα στο σχολείο φωνάζοντας δυνατά από μέσα σας... 
Φυσικά δεν απεργείτε ενάντια στα κυβέρνησή σας αλλά ούτε και νοιάζεστε για τα φυσικά σας παιδιά, ούτε και για τους μαθητές μας τι μέλλον τους παραδίδεται.
Το λίπος όμως σιγά-σιγά λιώνει και η παράλληλη παιδεία τελειώνει ενώ οι ΓΟΡΥΛΕ$ κατέλαβαν το σύνταγμα και σε λίγο θα μοιράζουν τα λάφυρα του πολέμου που κάποιοι ούτε άκουσαν ούτε και κατάλαβαν τι έγινε!

Προτείνω σε όλους αυτούς τους συναδέλφους να διαβάσουν το βιβλίο, που δυστυχώς παραμένει πάντα επίκαιρο
"ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ"
ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΪΧ   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή