Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΔΕΔΥ (Ν.Τ. Αιτωλ/νίας) κατά Περιφερειάρχη για τις απολύσεις

Έντονη κριτική (και αποδοκιμασίες στη συνεδρίαση από τους εργαζόμενους) στην στάση του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα και της παράταξης του (ΠΑΣΟΚ) καθώς και της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του επικεφαλή Γιώργου Παπαναστασίου (ΝΔ), ασκεί το Νομαρχιακό Τμήμα Αιτωλ/νίας της ΑΔΕΔΥ.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση για τα όσα έγιναν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο και που για τον πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στην Αιτωλ/νία κ. Μπαϊρακτάρη, η στάση των δυο κυβερνητικών παρατάξεων, ήταν η συμφωνία με τις απολύσεις των εργαζομένων ουσιαστικά. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματα Αιτωλ/νίας της ΑΔΕΔΥ κ. Μπαϊρακτάρης, και έχει ως εξής:
«Απαράδεκτη ήταν η στάση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, της πλειοψηφίας των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και των μελών της παράταξης του κ. Γ. Παπαναστασίου (βλέπε δεξιά..) που στην χθεσινή ψηφοφορία 15-11-2012, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΨΗΦΙΣΕ την ΑΠΟΛΥΣΗ των συναδέλφων υπαλλήλων, παρά τις εκκλήσεις ΟΛΩΝ των σωματείων εργαζομένων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
Οι Εργαζόμενοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με το ψήφισμά τους ζήτησαν τουλάχιστον οι ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που απαρτίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Π.Δ.Ε. να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ καμία ΑΠΟΛΥΣΗ εργαζόμενου. Κρίνοντας λοιπόν ΕΞ ιδίων τα αλλότρια δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό να απολύσουν εργαζόμενους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή