Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Έριξαν επικίνδυνο χημικό στο ΕΠΑΛ της Αμφιλοχίας και δεν λειτουργεί μια εβδομάδα!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές της Αμφιλοχίας, η ενέργεια αγνώστων να ψεκάσουν με το επικίνδυνο χημικό "κρεολίνη" το ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας!

Οι άγνωστοι δράστες έριξαν το κτηνοτροφικό φάρμακο με αποτέλεσμα να μην γίνονται μαθήματα εδώ και μια εβδομάδα αφού η κατάσταση στο σχολείο είναι αφόρητη....
Έτσι το σχολείο παραμένει κλειστό προκειμένου να γίνει καθαρισμός και απόσμηση του χώρου αφού η κρεολίνη είναι εξαιρετικά δύσοσμο κτηνοτροφικό φάρμακο.
Ανάλογα κρούσματα είχαν σημειωθεί και πέρυσι και πρόπερσι στο ίδιο σχολείο, χωρίς να έχει αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό αλλά ούτε και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις τι προκαλούν αυτές τις συμπεριφορές των μαθητών. Μην ξεχνάμε ότι στο σχολείο αυτό π. διευθυντής του έπαθε σοβαρή βλάβη στην υγεία του εντός του σχολείου από παρόμοιες καταστάσεις!  
Μάλλον το σχολείο αυτό έχει απαξιωθεί από πολλές πλευρές και ίσως έχει αρνητική κατάληξη αν δεν βρεθεί λύση.... 
Υπάρχει πρόβλημα με την ένταξη των μαθητών στο παιδαγωγικό περιβάλλον του σχολείου, όπου οι σχέσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας καθημερινά δοκιμάζεται από αντικειμενικές και υποκειμενικές αστοχίες και δημιουργούνται συνεχώς εντάσεις. 
Δεν γνωρίζουμε τι άποψη έχει ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας  καθώς και ο δήμαρχος Αμφιλοχίας για τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΕΠΑΛ, αν υπάρχουν και πως θα αντιμετωπισθούν; 

Με πληροφορίες από το  http://xiromeronews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή